Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев си пожела нова луда

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев си пожела нова луда
Коментари Харесай

Петричев си пожела още една луда нощ

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев си пожела нова луда нощ, която да прати тима в групите на Шампионска лига. Разградчани отпътуваха тази заран за Малмьо, където на следващия ден ще излязат против едноименния тим в първи мач от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. 

" Малмьо е обичаен шведски тим, а както знаем, играем мъчно против скандинавски противници. Предстои ни тежък мач. Ако желаеме да влезем в групите на Шампионска лига, би трябвало да бъдем на 100 %. Отново си поисквам вманиачен мач, да се надяваме лудите нощи да продължат ", сподели Петричев на летище " Варна ". 

" Лудогорец постоянно демонстрира максимума в сходни тежки мачове, по тази причина съм оптимист. Когато си в подножието на огромната цел, обикновено е и мотивацията да е на лимита. Надявам се да имаме и спортно благополучие, тъй като и това от време на време има извънредно огромно значение. Има напрежение, тъй като когато си на крачка от фантазията, обикновено е да си под напрежение. Говорим за тази цел от 4-5 години и този път наподобява много близко. Надявам се на добър резултат в първия мач и да си решим нещата в Разград, където вършим луди мачове ", разяснява още Ангел Петричев.

Двубоят на стадион " Еледа " сред ФФ Малмьо и Лудогорец е в сряда от 22:00 часа наше време
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР