Катрин Райън на TELLY даде на феновете да надникнат в

...
Катрин Райън на TELLY даде на феновете да надникнат в
Коментари Харесай

Вътре в разхвърляното имение на Катрин Райън в Лондон, докато звездата набира професионални организатори да ремонтират гардероба на нейните малки деца

Катрин Райън на TELLY даде на почитателите да надникнат в разхвърляното си имение в Лондон, откакто притегли помощта на професионални уредници. 

Майката на три деца извика търсените Style Sisters, с цел да оказват помощ за детоксикацията на големия дрешник на най-малките й деца. 

Шарлот Редингтън и Джема Лили, които детоксикират и провеждат разхвърляни домове на звезди повече от шест години, споделиха процеса в Instagram.

Те разкриха по какъв начин най-малките наследник и щерка на Катрин споделят солиден гардероб... само че беше цялостен с облекла, които са прекомерно дребни и неоптимизирано място. 

Канадско-ирландският комедиант, на 40 години, споделя Фред, на две години, и Фена, една, с любовта си от детството, Боби Кустра.

Тя също е майка на щерка, Вайълет, на 14 години, от предходна връзка.

Като се обърнем към Instagram историите на Style Sister, Шарлот и Джема споделиха по какъв начин са извадили всичко от дрешника, с цел да го „ детоксикират “ и да го реорганизират. 

„ Днес сме в к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР