Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди заминаването

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди заминаването
Коментари Харесай

Петричев: Взимаме две победи и играем и напролет в Европа

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, приказва преди заминаването на отбора за утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа против Цървена звезда.

" В очакване сме на един тежък мач, поради противника, ситуацията и многото травми, които ни съпътстват напоследък. Като цяло тежка обстановка. Имаме задоволително футболисти, на които разчитаме да създадат един добър мач против Цървена звезда. Време е за добър мач “, показа Петричев.

" Не бих споделил, че възможностите ни са дребни. Шансовете са изцяло действителни да играем в евротурнирите през пролетта, стига да вземем две победи. Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под огромно напрежение, да се забавляват, да дадат най-хубавото от себе си и да зарадваме нашите последователи “, добави той.

" Надявам се момчетата да са го не запомнили към този момент мача против ЦСКА 1948. Този мач имаше две лица. Мисля, че треньорският ни щаб е направил задоволително, с цел да изясни на момчетата, че ние си имаме нашите шансове, че би трябвало да играят без напрежение. Надявам се на следващия ден и спортният късмет да бъде с нас “, добави изпълнителният шеф на Лудогорец.

" Нас не ни тормозят мачовете на гъсто, тормозят ни травмите, които се получиха през последните месеци. В европейските клубни шампионати играхме без някои от най-ключовите ни футболисти. Сега неналичието на футболисти се усили изключително след последния мач. По-малка е опцията за вариации и ротации, само че тези момчета, които са налични имат качествата да се показват добре “, сподели още Петричев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР