Изпълнителният директор на италианския гранд Интер Джузепе Марота направи силно

...
Изпълнителният директор на италианския гранд Интер Джузепе Марота направи силно
Коментари Харесай

Шеф в Интер призова за бойкот на националния отбор

Изпълнителният шеф на италианския гранд Интер Джузепе Марота направи мощно изявление и прикани клубовете в Италия да бойкотират националния тим на страната.

Босът на „ нерадзурите” приказва пред Gazzeta delo Sport, а изявлението му е във връзка рецесията с кроноавируса на Апенините и най-много прилаганите ограничения, които са разнообразни за другите области в страната.

На някои играчи им не неразрешено да напущат градовете си, защото в отборите има най-малко един случай на инфектиран с COVID-19. От локалната футболна федерация се пробват да издействат анулация на рестриктивните мерки, само че не с цялостен триумф. Някои от областите здравните управляващи са създали изключение, само че в други не.

Снимка: БГНЕС  Шеф в Интер прикани за протест на националния тим
" Ситуацията е несправедлива. Отсъствието на централизирано ръководство води до тази сива зона. Всеки локален здравен орган внезапно се трансформира в централен в ръководството на клубовете. Затова съгласно мен би трябвало да се бойкотира националния тим. Футболът би трябвало да продължи, това устройва всички и държавното управление би трябвало да ни помогне, като наложи избрани правила. За мен е неуместно опазването на здравето в Рим, Милано и Флоренция да работи по друг фасон ", разяснява Джузепе Марота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР