Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота за пореден път коментира

...
Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота за пореден път коментира
Коментари Харесай

Марота оцени по десетобалната система шансовете на Лукаку да остане в Интер

Изпълнителният шеф на Интер Джузепе Марота за следващ път разяснява опцията преотстъпения от Челси нападател Ромелу Лукаку да остане на “Джузепе Меаца ” и през идната акция.

“Той е чартърен до 30 юни, след което ще се върне в Челси, където ще решат за неговото бъдеще. Все още не знаем кои ще бъдат новите шефове и ментор на Челси. Може идващият управител да изиска да го задържи. Ще преценим по-нататък дали да го вземем още един път, щом седнем да беседваме със спортно-техническия щаб. Със сигурност Ромелу е доста благополучен в Интер. По десетобалната система бих оценил с 6 възможностите той да играе тук през идващия сезон ”, разяснява пред “Скай Спорт Италия ” Марота, който също по този начин призна, че занапред ще се разисква и бъдещето на наставника Симоне Индзаги.

Междувременно, Фабрицио Романо твърди, че в Челси възнамеряват да привлекат нов централен нападател без значение от решението, което клубът ще вземе за Лукаку. Дискусията на “Стамфорд Бридж ” към белгиеца ще се организира през юни, като ще се вземе под внимание и мнението на упования нов управител Маурисио Почетино.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР