Изпълнение на българския химн в столичното метро беше гледано хиляди

...
Изпълнение на българския химн в столичното метро беше гледано хиляди
Коментари Харесай

Да запееш българския химн в метрото

Изпълнение на българския химн в столичното метро беше гледано хиляди пъти и споделено от стотици консуматори в обществените мрежи.

В събота вечер група младежи се качва в един от вагоните на столичното метро. Момче запява химна на България, останалите се включват.

Сред пеещите е 13-годишният Димитър. „ Беше ми доста готино, макар че не познавах никой там, само че някак си все едно се познавахме и бяхме другари всички”, разкрива той.

Нели също е в групата на пеещите. Спонтанно взема решение да снима осъществяването и да го качи във „ Фейсбук” като образец за взаимност измежду непознати хора. „ Всичко стана доста непринудено, тъй като бяхме повлияни от страсти и се чувствахме доста задружни”, споделя тя.

Нейният другар Георги Чешмеджиев е индивидът, поради който клипчето беше гледано хиляди пъти в обществените мрежи и споделено от стотици консуматори. Видял го инцидентно, само че решил да го показа във „ Фейсбук” групата „ Видяно в София”.

„ Мисля, че направиха нещо ужасно тези младежи. Показаха, че без да се познават, могат да се поддържат, да се забавляват, да се гордеят, че са българи”, съобщи Георги. „ Не останахме и доста българи. Трябва да се поддържаме, да се обичаме и да държим един на друг”, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР