Твърдения за полицейско насилие при акция в Бургас от преди

...
Твърдения за полицейско насилие при акция в Бургас от преди
Коментари Харесай

Полицейско насилие при акция в Бургас?

Твърдения за полицейско принуждение при акция в Бургас от преди дни. Униформените организираха спецоперация в частно пристанище по сигнал за контрабанда на горива и за предпазване на акцизни артикули в изключително огромни размери, без позволение.

Задържани за разпити чиновници на компанията описват, че са станали жертва на полицейски произвол при задържането им. Твърдят, че униформените са издевателствали над тях - и физически, и душевен. От полицията в Бургас обясниха, че сигнал за полицейско принуждение по отношение на арестувани лица при тях няма. Въпреки това поради изявления е разпоредена вътрешна инспекция. Резултати се чакат в идващите дни, предава Нова тв.

Шофьорът Илия Събев описа, че са му отправяни закани. А счетоводителката Мария Ганева показа, че е подписала заповед, че желае юрист. Такъв обаче не е бил допуснат до нея от самото начало - над 2 часа и половина престой в дирекцията. Нейният адвокат Росен Русев изясни, че се е наложило да звъни на незабавния телефон 112, че има задържан доверител и не му се обезпечава достъп.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР