Кирил Петков и Асен Василев пред разрив заради бъдеща коалиция

...
Кирил Петков и Асен Василев пред разрив заради бъдеща коалиция
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев пред разрив заради бъдеща коалиция с ГЕРБ?

Кирил Петков и Асен Василев пред раздор поради бъдеща коалиция с ГЕРБ? Такава версия пълзи от известно време в общественото пространство по отношение на бъдещето и оцеляването на „ Продължаваме промяната “. Вестник „ Уикенд “ твърди, че поради това в „ Продължаваме промяната “ са се оформили два лагера и още:

Настояването на хората на Асен Василев, е да се направи оптималното, с цел да се стигне до нова сглобка с Бойко Борисов след изборите, като точно Василев и експремиерът акад. Николай Денков лобирали в структурите за по-голяма приемливост към ГЕРБ.

На противоположната позиция обаче бил Кирил Петков. Близките до него депутати упорствали партията сама да се опита да води страната след изборите и да не се чува повече името на Борисов. За драмите в ПП-ДБ описаха депутати от екипа на ГЕРБ, които с удоволствие гледали трусовете в някогашните си сътрудници. Бойко бил най-доволен, защото занапред правел сметки, кои хора от партията на Петков и Василев да си прибере след изборите като нови правилни васали.

Кирил Петков и Асен Василев пред раздор поради бъдеща коалиция с ГЕРБ?

18.05.24 20:40

Борис Бонев се изфука: Ползвах колело, не е постепенно!

18.05.24 20:19

Помните ли Сашко от Перник? Отново се загуби часове след рождения си ден (СНИМКИ)

18.05.24 19:51  Снимка: Национален исторически музей

Започна европейската нощ на музеите! (ПОДРОБНА ПРОГРАМА)

18.05.24 19:29  Карбовски за стрелбата против Фицо: Замисълът на

Мартин Карбовски изригна: За политиците вие сте паплач и търпелива кайма пред кортежа им!

18.05.24 19:04

 

Говори се, че някои от депутатите на „ Демократична България “ от дълго време били „ привлечени “ от ГЕРБ и щели да изневерят на съдружните сътрудници, като в този момент пипалата на подозрението, дали е добре да са съпротива, водачът на ГЕРБ посял в Политическа партия. Там също от дълго време сякаш ненавижданият Василев е повече от правилен на ГЕРБ и Бойко Борисов, а свадите около оставането му на поста при провалената ротация били точно за замазване на очите.

Както към този момент стана ясно посред трусовете, постът на Асен Василев си остана непипнат, а в сегашната обстановка даже мненията му за „ красивото лице на мафията “ били забравени в името на разцепването на „ Промяната “, признават депутати от ГЕРБ.

Те са безапелационни, че няма по какъв начин водачът им да ръководи без присъединяване на най-малко част от десните депутати, а свадите в Политическа партия давали мотив да се разкрият лагерите, които могат да преминат към депутатите на Борисов след вота на 9 юни.

Бойко непрекъснато разяснява „ неуспехите на Политическа партия в ръководството “, като че ли не е бил част от него, като обаче премълчава името на Христо Иванов, а Асен Василев даже не взе участие в мненията му за продънената хазна, като че ли тя сама се е опразнила, и заемите, теглени от кабинета, нямат общо с някогашния финансов министър, означават още депутатите.

Източник: Уикенд

Още вести четете в: България, Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР