Изображение НАСА, УикипедияРуски учени изложиха хипотеза за съществуването на живот

...
Изображение НАСА, УикипедияРуски учени изложиха хипотеза за съществуването на живот
Коментари Харесай

Учени предполагат, че има живот на Венера

Изображение НАСА, Уикипедия

Руски учени изложиха догадка за съществуването на живот на Венера след проучване на панорамни изображения на повърхността на планетата, оповестява 24СМИ. За впечатляващото разобличаване заяви Новосибирският държавен университет на своя уеб страница. Екип от учени от Института за галактически проучвания към Руската академия на науките и други институции наново са обработили изображения, получени още през 1975-1982 година от руски апарати. На изображенията са видяни " постепенно движещи се обекти със постоянна конструкция ".

``
реклама

Авторите на проучването декларират, че са разкрили обекти, сходни на гъби, скорпион и гущер, като „ животните “ върху изображенията са се движели, съобщи БГНЕС. Има данни за живот в атмосферата на Венера Сондата „ Акацуки “ откри вероятни следи от съществуването на микроби в гъстите сярно киселинни облаци в горните атмосферни с... Прочети повече " Откриването на извънземен живот ще бъде потрес за цялото човешко всеобщо схващане ", споделя един от създателите на проучването, Валери Снитников. Руските учени са решили да обединят напъните си с американските си сътрудници, с цел да основат задачата " Венера-Д ". Те имат намерение да проучат в детайли атмосферата на Венера и опцията за съществуването на бактериален живот на планетата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР