Изневярата е сложен процес, който зависи от убежденията на отделния

...
Изневярата е сложен процес, който зависи от убежденията на отделния
Коментари Харесай

11 признака, които подсказват, че жената изневерява

Изневярата е комплициран развой, който зависи от убежденията на обособения човек, само че има общи признаци, които би трябвало да се знаят. Ако сте мъж и вашата другарка внезапно или последователно стартира да демонстрира липса на фамилиарност, или се държи дръпнато, тогава бъдете подготвени за нещо неприятно.

Ако смятате, че приятелката ви може да ви изневерява, е целесъобразно да поговорите с нея и ясно да изразите опасенията си.

Какво и кое се счита за невярност?

Изневярата е прочувствен или физически контакт, който се демонстрира отвън връзката. Съществуват доста типове невярност и те не се отнасят само до моногамните партньорства. Могат да се случат във всевъзможен тип връзка, в това число в етично немоногамно или полигамно партньорство. Това, което може да е невярност за вас, може да не е невярност за другиго.

Изневярата се основава на субективни прекарвания, полезности, системи от убеждения, упования за връзката и самостоятелни граници. Някои постоянно срещани образци за невярност включват физическа, кибернетична, виртуална, предметна, финансова и прочувствена.
Заради обществените мрежи, изневярата наподобява все по-достъпна в платформи като инстаграм, фейсбук или други сходни. Те улесняват хората да възобновяват и поддържат връзките си с някогашни любовници или с тези, към които изпитват прочувствено или физическо привличане.

 невярност

11 признака, че дамата изневерява

Жените постоянно изневеряват, когато във връзката има прочувствена, физическа или интелектуална незадоволеност. Често срещан симптом за невярност е, в случай че дамата се затвори в себе си, заобикаля спорове или води пасивно нападателна връзка.

1. Липса на ангажираност

Това, което се възприема като липса на ангажираност, зависи от продължителността на връзката, от това дали има обвързаност и доверие сред двамата сътрудници.
Често срещано събитие е изневярата да се случи, когато има ниска ангажираност, както и висок стрес, спорове и незадоволеност във връзката.

2. Липса на прочувствена и физическа фамилиарност

Жените са склонни да ценят прочувствената фамилиарност, защото тя е метод да се свържат с колегата си на по-дълбоко равнище. Ето за какво дамата може да потърси прочувствена, платонична фамилиарност другаде. Освен това неналичието на физически или полов интерес може да е индикатор, че дамата може да търси тези чувства на друго място с различен човек.

3. Конфликт във връзката

Конфликтът в действителност може да понижи неналичието на задоволство в една връзка и може да докара до прочувствено отделяне и отбягване. Това би могло доста да отдалечи сътрудниците един от различен и дамите да изискат сигурност, фамилиарност и комфорт другаде.

 невярност

4. Травма от предишното или боязън от фамилиарност

Страхът от фамилиарност може да се корени в неподходящи прекарвания в детството. Това може да се прояви в началните стадии на връзката, само че може да се прояви и по-късно, в случай че бъде провокирано. Страхът от фамилиарност постоянно се дължи на контузии от минали взаимоотношения, тъй че дамата може да се отдръпна към модели на самосаботиране, с цел да избегне да бъде засегната.

5. Изразяване на незадоволеност

Дамата показва незадоволеност от връзката си, когато потребностите ѝ не са били задоволени или границите не са били спазени. Това може да се дължи на неразрешени спорове и насъбрано възмущение. 

6. Липса на сърдечност от страна на дамата

Когато дамата не демонстрира никакъв интерес да дава отговор на известия или заобикаля всевъзможни диалози по отношение на местонахождението си и да си измисля истории, които не " се връзват ".

7. Прехвърляне на отговорността за личните ѝ дейности

Дамата може да отхвърли, избегне или отхвърли всякаква отговорност за причиняване на щета във връзката. Когато се сблъска с съмненията за невярност, тя може да премълчи обстоятелствата, да се опита да подлага на критика колегата си.

 невярност

8. Проблеми с доверието

Жената може да има проблеми с доверието и да проектира личното си държание върху мъжа до нея. Това може да включва обвинявания към него за присъединяване в изневери и съмнително държание.

9. Предпочита да прекарва повече време с другари

Ако една жена желае да прекарва повече време с другари или да бъде по-активна в обществения си живот, без значение дали това става персонално, или в обществените медии, може да е съмнително. По този метод ѝ се отварят повече благоприятни условия да се среща с други хора и отвън другарските си връзки.
Освен това тя може да води диалози с различен човек посредством текстови известия, имейли и други. Има толкоз доста способи, по които изневярата може да се случи онлайн.

10. Променя външния си тип

Това е постоянно срещан симптом за невярност, защото дамите желаят да се усещат сигурни и удовлетворени в тялото си. Желанието покачва самочувствието на дамите и това може да е знак, че те желаят да се усещат привлекателни за различен човек.

11. Дискретност

Тайнственото държание може да включва съзнателни старания на дамата да скрие своите телефонни контакти и сметки в обществените мрежи и да смени паролите на устройствата си. 

Скъпи мъже, какво да извършите, в случай че подозирате, че приятелката ви може да изневерява:

Ако се опасявате, че приятелката ви изневерява, има някои стъпки, които можете да предприемете, с цел да се справите с проблемите във връзката ви.
Първо, изразете опасенията си по метод, който не е обвинителен и е ориентиран към угаждане на личните ви потребности и стремежи във връзката.
Можете даже да планирате структуриран диалог и да определите съответно време, в което да говорите за тези стремежи. Уведомете я по какъв начин държанието ѝ се отразява на вас като двойка.

На второ място, вашата система за поддръжка - като другари, семейство, терапевт, може да се окаже потребна за обезпечаване на комфорт, когато преживявате невярност.
Предателството може да аргументи дълбоки прочувствени вреди и даже посттравматично стресово разстройство във връзката. Ето за какво околните и прителите може да ви оказват помощ по пътя на изцелението.

Кога да скъсате с приятелката си

Определянето на това дали желаете да възстановите връзката си, или не, е нужна стъпка, когато продължавате напред. Ако не сте в положение да възстановите още веднъж доверието във връзката; да поемете ангажимент да работите по всички предизвикателства; да обсъдите проблемите, които може да са довели до изневярата; или да определите още веднъж границите си, може би е време да помислите за дефинитивна разлъка.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР