Изненадите на тазгодишната церемония по раздаването на Оскарите не бяха

...
Изненадите на тазгодишната церемония по раздаването на Оскарите не бяха
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за песента, спечелила Оскар

Изненадите на тазгодишната гала по раздаването на Оскарите не бяха малко - като стартираме от отличения филм с българско присъединяване " Навални " и стигнем до засипването със статуетки на Everything Everywhere All at Once.
 Оскари 2023, Лейди Гага,
Как Лейди Гага изненада всички на Оскарите

Това никой не го очакваше от нея, изключително след...

За нас обаче най-свежият победител беше този в категория " Най-добра ария ". Оскарът отиде при " Naatu Naatu ", която е част от индийския филм RRR и съумя да се пребори с конкуренцията на Лейди Гага и Риана.

Какво би трябвало да знаем за тази ария и кино лентата й? На първо място, че не е на хинди, а на езика телугу, който се приказва в индийските щати Андхра Прадеш и Телангана, където има статут на формален.

" Naatu Naatu " към този момент има Златен глобус за най-хубава ария, а при приемането на статуетката Оскар композиторът й ММ Кееравани съобщи, че тя е " горделивост за всеки индиец ". Официалният Twitter профил на кино лентата пък назова момента " сюреалистичен ".

Песента стана световен шлагер след излизането на RRR на екран в Съединени американски щати. Видеото й е снимано пред Мариинския замък в Киев през 2021 година и включва към този момент емблематичния танц на двамата артисти в основните функции Рам Чарам и Jr NTR.

Снимките на " Naatu Naatu " не престават 15 дни по 12 часа дневно, включват 150 танцьора и екип от 200 индивида, разясняват Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР