Изненадани сме от изключително голямата подкрепа на хората. Много е

...
Изненадани сме от изключително голямата подкрепа на хората. Много е
Коментари Харесай

Асен Василев: Изненадани сме от голямата подкрепа, ще призовем да се гласува за Радев

Изненадани сме от извънредно огромната поддръжка на хората. Много е прелестно да беседваме с тях, да чуем какви са проблемите им и да получим окуражителни думи за това да продължим започнатото преди 4 месеца с волята да го вършим през идващите 4 години.

Това съобщи в директно включване от Пловдив за " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на " Продължаваме промяната " Асен Василев. Той разгласи, че ще води листата в родния си град Хасково.

Василев бе в града под тепетата, където се събират подписи за новата коалиция. Той посочи, че най-много до две седмици " Продължаваме промяната " ще показа предизборната си стратегия.

Основните точки от нея са ясни, като първа от тях е да не се пипат налозите, само че те да бъдат събирани.

" Второто нещо, което е доста значимо, е да се спрат всички течове. Двете неща в композиция биха дали задоволително запас, с цел да можем да стартираме да оправяме системите на образованието и опазването на здравето ", означи той.

Целта е в идващите години да бъде реализирано модерно обучение, в което да нямаме потребност от частни уроци и частни учители. " За опазването на здравето - имаме запаси и добре готови фрагменти, с цел да лекуваме българите в България. Натрупаните неравенства измежду медиците не са естествени. Системата не действа в интерес на пациента, а в интерес на някои ползи, които са я завладели ", съобщи Василев.

Асен Василев и Кирил Петков декларират безапелационната си поддръжка за президента Румен Радев. В този смисъл те ще призоват гласоподавателите, които поддържат " Продължаваме промяната ", да гласоподават и за Радев.

Асен Василев разяснява казуса, който произтича от повишаването на природния газ и тока и за какво в актуализацията на бюджета не са планувани буфери за справяне с това, като съобщи, че няма по какъв начин държавното управление да субсидира цената на електрическата енергия съгласно европейското законодателство.

" Има планувани буфери за обществена помощ, в помощта за бизнеси, свързани с коронавирус рецесията. Цената на електрическата енергия и газа, която виждаме, се дължи на няколко казуса, които започнахме да решаваме като държавно управление и следва да бъдат решени, уповавам се, в най-скоро време ", уточни той.

Той беше безапелационен, че решенията в енергетиката лишават повече от един месец. " Построихме " Турски поток " за 3 милиарда, само че не сме построили газовата връзка с Гърция, с цел да имаме азерски газ, който е двойно по-евтин от този на " Газпром ", добави Асен Василев.

Вкарахме нашата енергийна система в съвършена стихия, добави още той. В енергетиката решенията лишават от 6 до 9 месеца. Това, което може да се направи сега и би подействало съгласно него, е да получим 1 милиард куб. метра от друга точка в Гърция азерски газ и тогава няма да има шоково нарастване на цената на парното. БЕХ и " Булгаргаз " работят с изменчив триумф по този въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР