Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи

...
Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи
Коментари Харесай

Поредната неприятна новина: Тийм се оттегли от Мастърса в Монте Карло!

Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи травма в китката през месец юни, поставила несвоевременен завършек на сезона за него. Въпреки че се очакваше да забележим още веднъж австриеца на корта при започване на тази година, то завръщането му на няколко пъти се отсрочи. В последната седмица на март той изигра своя първи формален дуел от над 9 месеца насам на Чаланджъра в Марбея, само че позволи проваляне още на старта от международния №228 Педро Качин.

Само ден по-късно някогашният №3 даде позитивна проба за ковид, която го извади от присъединяване на тазседмичната конкуренция в Маракеш. Очакванията бяха Тийм да успее да се възвърне за Мастърса в Монте Карло, започващ на 9 април, само че наподобява, че това време няма да е задоволително за оптимална подготовка, защото по-рано през днешния ден стана ясно, че австриецът се е отказал от присъединяване в Княжеството, където неговото място ще бъде заето от Лоренцо Музети.

Все отново има и положителни вести за първенеца от US Open 2020, който тази заран разгласи, че тестът му за COVID-19 към този момент е негативна: " Здравейте на всички! Надявам се, че сте добре! Кратка актуализация: Най-накрая съм отрицателен и се усещам доста по-добре! Благодаря ви за всичките известия, в действителност го правя оценка! Предстои ми медицински обзор, след който ще мога да се завърна на верния път! ", гласеше известието на Тийм в Twitter.

Hey guys!
I hope you’re all well!

A short update:
I am finally negative and I feel much better!
Thank you for all your messages! I really appreciate it!
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР