Изминалата година остави траен отпечатък върху усещането ни за света,

...
Изминалата година остави траен отпечатък върху усещането ни за света,
Коментари Харесай

Пазаруване с кауза - как да пестим средства, правейки добро

Изминалата година остави дълготраен отпечатък върху чувството ни за света, само че с всяка предизвикателна обстановка идват и редица позитиви. Времето прекарано у дома, променените и постоянно несигурни условия на работа, онлайн образованието на децата, демонстрираха, че стабилността на обществените модели мощно зависи от стабилността на фамилните такива.Желанието да се грижим за здравето и бъдещето за нашето лично семейство остана непроменено. Във времена на пандемия, всеки от нас търси благоприятни условия за икономисване на средства и постоянно обръща по-голямо внимание на това какво и от къде пазари.

Вече повече от 20 години, обичаният ни магазин BILLA България предлага богато многообразие от обичани артикули на налични цени. Устойчивото развиване на компанията на родния пазар й оказва помощ да влага в значими дела за цялото общество.

Такъв образец е партньорството на комерсиалната верига с фондация „ Искам бебе “, която финансира ин витро процедури, проучвания и здравни съвещания на български фамилии, които вървят по пътя към своята фантазия да имат лично дете. Въпреки сложната икономическа и социална обстановка, устойчивото партньорството сред компанията и организацията продължава да бъде насочено към поддръжка на доста хора, които може би са наши родственици, близки или изцяло непознати.

2021-ва е шестата поредна година, в която BILLA България подкрепя Фондацията, като годишно спомага с поддръжка и финансов запас, които обезпечат ин витро процедури на български фамилии. Само през 2020-та година дарената сума е 45 000 лв. и дава късмет на нови 11 двойки с репродуктивни проблеми да осъществен фантазията си. В резултат от партньорството, 43 двойки са били подкрепени през първите пет години, а досега са се родили 18 здрави бебета.

Непосредствено след Великденските празници, BILLA България започва нов интервал от акцията си със слоган „ Благодарим ти, че пестиш “, разкривайки социално-отговорното й измерение. Комуникацията е с фокус върху партньорството с фондация „ Искам бебе “, а мотор на самодейността са полезностите на компанията да поддържа значими дела, което става допустимо с помощта на рационалните цени, опцията за икономисване на средства и доверието на потребителите към комерсиалната верига.Стойността на дарението за актуалната година ще бъде оповестена през месец юни, само че от компанията споделят, че задачата е предоставената сума ще подкрепи нови 12 двойки да преминат през по този начин мечтаната ин витро процедура.

В допълнение на това, към този момент имате опция и да следите какъв брой тъкмо сте икономисали на платформата spestivbilla.bg. Дори освен това - всеки месец можете да участвате в лотария за спестената от вас сума под формата на ваучер за извършване на покупки. Благодарение на вашите покупки и доверие, BILLA България продължава да подкрепя нуждаещите се.Пазарувайте рационално и правете положително! Само по този начин можем умерено да заявим, че работим освен за нашето лично благополучие, само че и това на близките.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР