Изминалата година беше уникална за вас, но нека видим какво

...
Изминалата година беше уникална за вас, но нека видим какво
Коментари Харесай

Поглед във вашата 2018 година, Овни

Изминалата година беше неповторима за вас, само че дано забележим какво ви е подготвила 2018. Пригответе се да бъдете началник през идната година. С Юпитер и ръководещата ви планета Марс на хоризонта, както и Скорпион, ще започнете 2018 мощно. Да бъдат първи и най-хубави е основната цел на представителите на Овен и през тази година ще съумеят.

Вие, скъпи Овни, се стремите да бъдете енергизирани и разчувствани от света към вас и се стремите да бъдете номер едно. Вие също сте първият от зодиакалните знаци и конкуренцията е част от вашия темперамент. Тъй като Марс е вашата ръководеща планета, във вашия знак има огнени детайли. Като се има поради огнената природа на Овен, от време на време действате преди да мислите, което от време на време може да ви приземи в нестабилно състояние. Овните са избрани, почтени, оптимистични, уверени и буйни.

Поглед към 2018 година

Бъдете подготвени, когато Меркурий назадничав отваря грозната си глава в края на март доникъде на април. По време на това бурно време пробвайте да обърнете внимание на външния си тип както умствено, по този начин и физически. Вижте къде може да е належащо някакво усъвършенстване - може би да се отправите към фитнес залата, в случай че се чувствате зле или се свържете с другари или приближен терапевт или консултант, с цел да продължите по верния път. Вие ще излезете по-добре от другата страна.

Марс ще бъде назадничав от края на юни до август, като ви дава малко време да си поемете мирис. Използвайте това време, с цел да планирате нещата и да развиете някои цели и тактики. С Марс по отношение на Водолей и Козирог по това време ще бъдете подготвени да изготвите стабилен проект.

Не позволявайте на дребните неща да ви изплашен и не забравяйте, че и това ще мине. Може да се окажете малко натоварени по времето на Марс-Юпитер в средата на ноември. Въпреки че в този момент може да е малко мъчно, не забравяйте, че постоянно излизате на върха. Да можеш да видиш по-голямата картина е това, което ти оказва помощ да се оправиш с останалото.

Финанси и пари

Направете изпитание да изразходвате силата си там, където желаете най-вече тази година. И в случай че го извършите, ще се изплати. Когато Марс се срещне с Юпитер при започване на 2018 година, ще бъдете готови за жертви, които в последна сметка ще ви завоюват огромна победа.

От март до края на май ще извършите крачка напред. С Марс назадничав от юни до август, поемете този път и направете значими промени. Септември или даже ноември ще бъде уместно време за първите стъпки към нова финансова цел, когато слънцето се причисли към Юпитер в Стрелец.

През ноември и през декември ще стигнете до чувството си за успокоение. Сатурн към този момент е в игра и с малко самообладание ще получите всичко, което заслужавате.

Любов и другарство

Следващата година е всичко за Овен! Меркурий и Венера ще сплотяват напъните си със слънцето при започване на годината. Това значи, че ще бъдете доста известни, а хората към вас ще желаят да прекарват повече време с вас.

Когато досадните ретроградни удари на Меркурий, използвайте това като късмет да забавите нещата и да се свържете с някой, който е малко по-внимателен. Запознайте се с някого на вашето равнище, който е подготвен да направи това, което е належащо, с цел да ви държи щастливи.

С Марс назадничав през лятото, това значи, че ще видите още едно огромно разклащане в границите на вашия обществен кръг и любовта към живота. Ако сте част от огромна група, се подгответе да опознаете хората на по-интимно равнище.

През Октомври, Венера ще бъде назадничав в границите на Скорпион. За вас това значи да бъдете по-усърдни с времето си и с кого го харчите. През ноември, когато Юпитер влиза в Стрелец, бъдете подготвени да се поглезите, тъй като всички към вас ще търсят обич!

На хоризонта има повече благоприятни условия за платонични и любовни взаимоотношения за вас преди края на годината, тъй че не подценявайте тези, които са по-спокойни.

Здраве

Бяхте избухнали през 2017 година! В новата година отделете време за отмора, разпределяне и упражняване на самоподдържащи се, както физически, по този начин и прочувствено. Преминахте през сложни времена и 2018 година е за вас, поставяте цели и граници и вземате най-хубавите решения за себе си.

Овенът е податлив да се бори със напрежението, тъй че не забравяйте да бъдете общителни към себе си. Направете неща, които ви карат да се чувствате добре. Не забравяйте, че държите ключа към замъка и никой не може да отнеме вашите сили надалеч от вас. Меркурий е вашата здравословна планета, както и тя е бързо движеща се. Не забравяйте да слушате тялото си през цялата година, само че обърнете особено внимание на белите дробове, ръцете, раменете и червата.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР