Изминаха почти 10 години, откакто Михаел Шумахер изпадна в кома

...
Изминаха почти 10 години, откакто Михаел Шумахер изпадна в кома
Коментари Харесай

„Интервю“ с Михаел Шумахер разкрива „големи тайни“

Изминаха съвсем 10 години, откогато Михаел Шумахер изпадна в кома след ски случай във Френските Алпи. Поради тежката си травма, Шумахер в никакъв случай повече не е бил виждан обществено и се лекува надалеч от очите на хората. Носят се редица клюки, само че никой в никакъв случай не е разкривал основни детайлности за положението на някогашния водач от Формула 1, написа.



Getty Images

През последните седмици медиите от ден на ден заговориха за дейностите на брачната половинка му Корин, която непременно се пробва да скрие същинското положение на брачна половинка си. Заради това фамилията на многократния международен първенец във Формула 1 беше изнудвано няколко пъти, защото папараци твърдяха, че разполагат с настоящи фотоси на Шумахер и са подготвени да ги пуснат в общественото пространство.



Журналистите от вестник " Die Aktuelle " взеха решение да създадат още една крачка напред. На корицата на немско издание се появи информация, че публицисти са съумели да интервюират Михаел Шумахер, който не напуща къщата си на Женевското езеро.

Въпреки че бързо стана ясно, че изявлението не е същинско, „ отговорите “ на изкуствения разсъдък, който е употребен, станаха причина за безпокойствие и оставиха почитателите комплицирани.

Изкуственият разсъдък призна, че Шумахер може да се изправи на краката си благодарение на околните си. Това са единствено част от " огромните неща ", разкрити в изявлението, което явно е единствено плод на въображението или се основава на огромна база данни с информация от интернет, която по-късно е употребена от изкуствения разсъдък, с цел да отговори на въпросите на публицистите.

Въпреки че всички доста добре знаят, че самият немец не е споделил тези думи, обявата в изданието беше мощно подложена на критика. По този метод се сътвори рискова подправена вест, която може да сътвори още повече проблеми на фамилията на Шумахер.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР