Излизане от дома си с SMS. Това е една от

...
Излизане от дома си с SMS. Това е една от
Коментари Харесай

Излизаме от дома си с SMS

Излизане от вкъщи си с SMS. Това е една от формите на спомагателни ограничения за ограничение на придвижването по време на изключителното състояние поради пандемията от ковид. Това заяви началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, началник на Националния действен щаб, по време на постоянния утринен брифинг.

Най-масовото нещо при българите е телефонът, допустимо е излизането от вкъщи да става с SMS-уведомяване на правилото на синята и зелената зона, сподели генералът в отговор на въпрос по какъв начин възрастните хора ще се оправят с попълването на заявления. Вчера ген. Мутафчийски съобщи, че е допустимо ограничаващите ограничения да бъдат разширени и към този момент да се желае декларация за всяко излизане на улицата. Мярката с SMS-уведомяване към този момент се практикува в Гърция.

354 са към този момент инфектираните у нас, 8 са новите случаи, за денонощието са общо 16, осведоми ген. Мутафчийски. Няма това област, изумена от болестта. В Сливен е открит един болен, който се е върнал от Ню Йорк.

127 души са в болница, като 13 от тях са в интензивни отделения и са интубирани. Заразата към този момент взе 8 жертви, 15 души са излекувани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР