Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов поздрави ръководството

...
Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов поздрави ръководството
Коментари Харесай

Гьонов: Ако мачът не се бе доиграл, България можеше да загуби една от квотите си за Европа

Изпълнителният шеф на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов поздрави управлението на ЦСКА за решението дуелът сред двата отбора да продължи, откакто почитателите на отбора от " Борисовата градина " нахлуха на терена в края на срещата.

" Не желая да го разясня. Тези, които са го позволили, би трябвало да си вземат поуките. Трябва да поздравя и управлението на ЦСКА София в лицето на Стоян Орманджиев и тарторът на тяхната агитка за това, че взеха вярното решение. Ако не се беше доиграл мачът имаше опция, България да си загуби квотата за Европа. Мисля, че в доста тежък миг взеха вярното решение ", съобщи Гьонов.

" Относно почитателите не желая повече да разясня. Относно мача аз усещах, че играем добре, че сме в напредък. Знаехме, че в тимът на домакините имаше много проблеми и чаках, че ще имаме нашите шансове и се веселя, че успяхме да ги използваме ", добави още той.
 ЦСКА е навън от Европа! Сектор
ЦСКА е навън от Европа! Сектор " Г " нахлу и се би с полицията!

Вижте детайлности!

" Мащабна селекция нямам доверие, че ще има. Още на следващия ден или вдругиден ще обявим ново попълнение. Две сигурни нови попълнения имаме. Предполагам, че ще потърсим и на някои други позиции. Има и напускащи. Още на следващия ден ще бъдат оповестени. Линията, която започнахме да градим с млади надарени футболисти в Трета лига, които да им се дават шансове във втория тим, както и в първия ", сподели още Гьонов.

" Огромен е триумфът. В последния месец се преобразихме. Трябва да проучваме къде имахме неналичия. Най-важното е, че с всеки минал мач играехме по-добре. Отборът не е подготвен за Европа. Както споделих две нови попълнения ще обявим скоро. Със сигурност ще потърсим на още някои позиции ", добави шефът на ФК ЦСКА 1948.

" Няма такова нещо. Не желая да разясня дейностите на почитателите и организацията. Определено няма нищо в тази тенденция. Футболният съюз би трябвало да вземе ограничения и да вземе решения по какъв начин ще действа. Това не е за първи път. Ще обиколим сигурно европейските медии, а може би и международните ", сподели той на въпрос дали е допустимо обединяване с ЦСКА.
 Росен Божинов: Бяхме като семейство вътре, когато станаха ексцесиите
Росен Божинов: Бяхме като семейство вътре, когато станаха ексцесиите

Вижте какво показа той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР