Излизам с женен мъж. Вече не съм сигурна в това

...
Излизам с женен мъж. Вече не съм сигурна в това
Коментари Харесай

Оказа се, че мъжът, с когото излизам, е женен

Излизам с женен мъж. Вече не съм сигурна в това изказване, само че към момента не сме се разделили.

Преди към шест месеца срещнах Виктор. Той е хубав, богат и с положително възприятие за комизъм. Не съм придирчива жена, по тази причина даже не чаках дарове или цветя. Смятах, че точно това харесваше в мен. Надявах се романсът ни да продължи.

Заради уговорките в работата, не се виждахме толкоз постоянно, колкото и на двамата ни се искаше. Въпреки това, от време на време успявахме да излезем на вечеря или просто да се разходим.

Преди няколко седмици, обаче, инцидентно видях известие в телефона му със лист за извършване на покупки. Изпращачът беше жена. Очевидно това беше неговата брачна половинка.

Започнах да мисля за всички моменти в връзките ни. Веднага забелязах дребните сигнали, които любовта ми усърдно игнорираше. Неговата непрекъсната претовареност, редките излизания и други дребни елементи. Колко неща виждах, само че не желаех да видя!

В същия ден взех решение да приказвам искрено с Виктор. За моя огромна изненада, той даже не се смути от своята невярност. Почеса се и като че ли съжаляваше, че съм видяла известието, което удостовери догатките ми – излизам с женен мъж. На въпроса за какво изневерява на жена си, Виктор отговори, че всеки мъж би трябвало да има 2 дами: едната за обич, другата за уют.

Вижте още: Как да разделя жилището сред дъщерята, сина и снахата?

Още не сме се разделили изцяло, само че въображаемо го изхвърлих от живота си. Много скърбя за жена му. Вярвам, че всеки заслужава да знае истината. Няколко пъти посегнах към телефона, с цел да й се обадя и да й опиша всичко.

Ако тя узнае истината, това може да скапе фамилията им. Но, в случай че бракът е цялостен с неистини, то всичко към този момент е изгубено. Объркана съм. Не знам какво да върша. Може би ще оставя нещата, такива, каквито са. В последна сметка това не е моя работа.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР