Излишните няколко килограма или малкото коремче са проблем, с който

...
Излишните няколко килограма или малкото коремче са проблем, с който
Коментари Харесай

Съвети относно храненето от диетоложката на принц Хари

Излишните няколко кг или дребното коремче са проблем, с който се борят доста хора, постоянно безрезултатно. Изтощителните тренировки във фитнеса не са по силите на доста интензивно работещи, заети с осъществяването на голям брой задания.

Затова на тях им остава да се опитат да решат сходни проблеми с храненето. Диетологът, оказал помощ на принц Хари да отслабне преди време, насочва своите препоръки към искащите да имат стройна фигура.

Известната диетоложка, към която принцът се обръща за препоръки, е издала книга, в която изяснява по какъв начин за 2 седмици човек може да се почувства добре. Тя показва ефикасни способи за битка със затлъстяването, а най-хубавият е по този начин нареченият фастинг, прочут също като прекратено недояждане.

При този способ 16 часа не се приема храна, а в останалите 8 може да се употребява всичко без ограничаване.

Основно предписание при фастинг е да се съблюдава непоколебим график и да не се трансформират заложените параметри. Диетоложката на принц Хари предлага също и диета 4: 3, което ще рече 3 дни седмично да не се одобряват повече от 500 килокалории, а в останалите 4 дни храненето да е нормалното.

Специалистът по хранене предлага да се наблюдават равнищата на кръвна захар по време на диетата, с цел да се подсигурява положителното здравословно положение. Чашата кафе или плод на гладно е добре да се заобикалят, в случай че това е утринен обред, с който сме привикнали.

 високопротеинова закуска при фастинг

Списъкът с храни за фастинг диета включва закуска с високопротеинови храни. Подходящи са киселото мляко с ядки и семена, протеиновите блокчета и други.

Диетологът на принц Хари поучава също децата да се приучват на здравословно хранене и здравословен метод на живот от дребни, тъй като това е философия, която споделяме, а не просто следващата диета за намаляване.

Добавянето на ситно нарязани зеленчуци или плодове към главното ядене, като количествата се усилват последователно, е добър метод детето да свикне с наличието на потребна храна в менюто си и да я приема като естествена част от храната, а не като неприятно обвързване, наложено от възрастните.

Зад тази звездна диета в действителност стоят съществени хранителни правила, които са нужда, а не каприз на някоя звезда.

А в тази публикация можете да видите The Fast Diet: какво е от време на време гладуване

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР