Излезе автобиографията на Николета Лозанова, с която тя застана редом

...
Излезе автобиографията на Николета Лозанова, с която тя застана редом
Коментари Харесай

Николета Лозанова проговори: Краят с Валери настъпи внезапно

Излезе автобиографията на Николета Лозанова, с която тя застана паралелно до други известни персони. В нея тя показа интимни детайлности за двете си най-горещи минали връзки - с някогашния си мъж - футболиста Валери Божинов, и с актуалната си половинка - вратарят Ники Михайлов.

Любовта й със сина на Боби Михайлов стартира преди 15 години, когато бъдещият топмодел към момента е русокоска, даже не е приключила учебно заведение и преди малко е спечелила състезанието „ Мис Плеймейт “. Той я вижда за първи път в клипа на Устата „ 50 на 50 “. Вратарят работи бързо - натиска педала на колата си и набива спирачки в Пловдив, с цел да се запознае с русото прелъщение.

„ Клипът на Устата беше инсталиран бързо, появи се няколко дни след снимането. Разбрах, че е излъчен по реакциите на хората. Вълнувах се... Харесах се... Усещах, че това е началото на нещо огромно, просто не знаех неговото име. В оня миг си мислех, че светът се върти към мен, а светът ми е бил Николай. Приказката ни стартира някак страхливо. Ники гледал клипа и разпитал за мен. В компанията му бил и Спас, мой другар от Пловдив. Още същата вечер тръгнали за нашия град и Спас ми звънна, с цел да попита къде съм. Отговорих, че съм с приятелки в дискотека „ Папараци “, а той сподели: „ Ще дойда със сина на Боби Михайлов “. Признавам си, въобще не се впечатлих с кого ще е. Николай дойде с една група футболисти и по този начин, като на смешка, стартира нашата, към този момент 15-годишна, обич “, признава Николета.

 Николета Лозанова

В началото на връзката им Ники е известният, а тя на всички места е представяна като следващото му гадже. Свързвали го с разнообразни дами, а тя била просто русата мацка от Пловдив. Дори нейни приятелки й се чудели по какъв начин излиза с този плейбой, а тя лудо го ревнувала. Но вратарят хлътва по русокоската и непрекъснато й прави изненади, написа „ Галерия “.

„ Наближаваше 14 февруари, а Ники беше на лагер с „ Левски “ в чужбина. Чувствах се нещастна, беше ми погрешно, защото на този ден всички в учебно заведение щяха да са с гаджетата си, да получават цветя и дарове, а аз щях да съм сама. Бяхме в час по география, когато се почука на вратата и ме извикаха. Видях пощальон с голяма кошница и 101 рози в нея, имаше и подарък – колие с ключе. А на картичката пишеше: „ Давам ти ключа от сърцето си, ти реши дали да го отключиш “. Жестът на Николай ме остави без думи “, спомня си Лозанова.

През лятото на 2007 година, като се изключи че жъне триумфи на персоналния фронт, Михайлов цели бинго и с прехвърлянето си в „ Ливърпул “. Взима Николета със себе си в Англия, а след това и в Холандия, когато мърсисайдци го отдават чартърен на „ Твенте “. На 14 февруари 2008 година, точно на Свети Валентин, от Холандия обаче долита непредвидената вест, че двамата са се разделили. След това и двамата се отдават на други връзки, а кариерата й като модел потегля стремително нагоре. След раздялата им моделката среща различен футболист - Валери Божинов, който хлътва крепко и поради нея зарязва фолк певицата Алисия, с която имат наследник Валери. Валери и Николета подвигат обилна женитба през 2011 година и няколко месеца по-късно се появи дъщеричката им Никол, която към този момент е на 10 години. Двамата се разделиха единствено три години откакто подписаха брак, само че не престават да бъдат в прелестни връзки.

 Николета Лозанова

С Валери се разбирахме добре и живеехме щастливо, не сме стигали до разочарования не сме си вдигали кавги, не сме си изневерявали. Но в един миг просто настъпи краят, ненадейно и за двамата. Грабихме толкоз доста от живота, страстите, любовта си, че в един миг се изчерпахме. И всичко, последователно и някак естествено, се трансформира в другарство. Когато осъзнахме, че е по-добре да се разделим, с цел да не се нараним, щерка ни Никол беше на 3 години. Отне ни към половин година, с цел да приключим дефинитивно връзките си, само че имаше интервал, в който към момента живеехме дружно, тогава Валери играеше в български тим “, споделя в автобиографията си Николета. Две години след раздялата им моделката и Ники Михайлов взеха решение да дадат втори късмет на любовта си и към този момент шест лета са неразделни, а вратарят се грижи - като баща за Никол и я обкръжава с обич и внимание.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР