Излежаващият присъда в затвора руски опозиционен лидер Алексей Навални заяви,

...
Излежаващият присъда в затвора руски опозиционен лидер Алексей Навални заяви,
Коментари Харесай

Навални се жалва, че в затвора му пречат да общува с адвокатите си

Излежаващият присъда в пандиза съветски опозиционен водач Алексей Навални съобщи, че затворническите управляващи го лишават от привилегията му адвокат-клиент, оповестява " Ройтерс ".

Критикът на Кремъл се оплака, че цялата преписка с правния му екип към този момент предстои на тридневни инспекции от личния състав на пандиза.

В Туитър, където Навални разгласява посредством юристите си, той показва, че затворническите управляващи са отказали да му обяснят аргументите за смяната и че в този момент той комуникира с юристите си през " двойно пластмасово стъкло с решетки ".

Нашето другарство към този момент наподобява повече на пантомима, в случай че би трябвало да бъда почтен, декларира Навални в обществената мрежа.

Той допълнва, че затворническите управляващи настояват, че той продължава да прави закононарушения от пандиза, само че са отказали да уточнят какви.
 Изпратиха Навални в карцера поради разкопчано копче
Изпратиха Навални в карцера поради разкопчано копче

Руският опозиционер бил предизвестен, че изолаторът може да се трансформира в непрекъснатото му местопребиваване

Навални беше наказан условно на два пъти и беше упрекнат за многократни нарушавания на изискванията за изтърпяване на присъда по делото " Ив Роше ". През 2020 година Навални по време на предизборно пътешестване в Сибир,, осъществен от голям брой европейски медицински институции. След, той, когато се завърна в Русия при започване на 2021 година

На 24 май 2022 година Московският градски съд удостовери присъдата на Лефортовския съд на Москва против Навални по ново дело за пренебрежение към съда и машинация. Той беше със непоколебим режим, приет за отговорен за машинация при набиране на средства за предизборна акция и засегнатост на арбитър. Съдът също го осъди на една година и осем месеца ограничаване на свободата след освобождението му от колонията и санкция от 1,2 милиона рубли (39 600 лв).

След нахлуването в Украйна Кремъл форсира траялата си десетилетия акция за потушаване и заглушаване на вътрешната съпротива на Русия. Навални, атакувайки Путин по време на явяване в съда и назова нашествието " глупава " и " построена върху неистини ".
 Пак изпратиха Навални в карцера
Пак изпратиха Навални в карцера

Вървял за малко, без да е с ръце зад гърба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР