Ден след емоционалното изпращане на Юрген Клоп на Анфийлд, от

...
Ден след емоционалното изпращане на Юрген Клоп на Анфийлд, от
Коментари Харесай

Официално! Ливърпул представи новия си треньор

Ден след прочувственото изпращане на Юрген Клоп на " Анфийлд ", от Ливърпул публично оповестиха дълго чаканото име на неговия заместител.

В името няма нищо изненадващо, тъй като от няколко седмици нямаше никакво подозрение кой ще наследи германеца, като това предстоящо е Арне Слот.

Нидерландецът идва от гранда Фейенорд в родината си с тригодишен контракт, като Ливърпул ще заплати отплата в размер на 11 милиона евро на клуба от Ротердам.

Официално първият работен ден на Арне Слот ще бъде 1 юни, поради процедури към работната му виза.

45-годишният Слот бе трети вид за правоприемник на Клоп, най-малко съгласно информациите, които се показваха в медиите след новината за отдръпването на немския експерт, който застана отпред на мърсисайдци през 2015-а и върна клуба към най-славните му и сполучливи времена.

Първо бе спрягано името на Чаби Алонсо, по-късно на португалеца Рубен Аморим, преди да се заприказва за Слот, който се оказа и финален вид.

Самият нидерландец преди дни самичък разкри, че сигурно ще е новият треньор на Ливърпул, а мърсисайдци напълно разумно изчакаха сбогуването с Клоп, преди да разгласят новия си треньор.

А паметен миг от изпращане на Клоп, който през целия ден обикаля обществените мрежи бе тонът за ария с името на Слот, който немецът самичък запя, показвайки страхотна последователност и почитание към своя правоприемник.

Иначе Слот идва на " Анфийл " след три сполучливи години във Фейенорд, в които подвигна една титлиа, завоюва и Купа, а също по този начин игра край за Лигата на коференциите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР