Изключването на първата политическа формация е грешка, защото без нея

...
Изключването на първата политическа формация е грешка, защото без нея
Коментари Харесай

Румен Христов: Трудно ще се направи правителство без ГЕРБ-СДС

" Изключването на първата политическа групировка е неточност, тъй като без нея не се сформира кабинет. Без ГЕРБ-СДС мъчно ще се сформира държавно управление и то ще е кратковременно. Нека кабинетът бъде формиран на идеологическа, а не на математическа основа. Това съобщи в " Твоят ден " Румен Христов, кандидат-депутат от коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

По тематиката с непредвидените машини, които бяха доставени от " Сиела Норма " и които се твърди, че нямат нищо общо с поръчаните Христов е безапелационен, че пораждат подозрение за операция на изборите. " Не знаем защо са предопределени, в случай че са за ремонт, кой ще ги ремонтира, а в случай че са за аварийни елементи -кой внася нови машини с такава цел? Защо са импортирани точно преди изборите? Лютата борба да не бъдат броени отрязъците също ни тормози ", разяснява той.

По думите му няма гаранция, че в случай че това беше минало тихомълком машините нямаше да бъдат употребявани. А броенето на разписките ще разсее подозренията и ще обезпечи феърплей.

" Купеният избор може да бъде понижен по доста способи - един от тях с по-голям надзор от страна на органите. Въпросът е изборите да са почтени ", прикани Христов.

По тематиката с обвиняванията за злоупотреби с 60 млн. лева при градежа на " Хемус " той счита, че изказванията са невероятни.

" Мисля, че такива числа плашат българските жители, не съм сигурен, че даже има толкоз купюри ", разяснява водачът на Съюз на демократичните сили. За него ин-хаус поръчките не са нещо неприятно. " Когато работиш по огромен обект и си междинна компания и нямаш тези средства, получаваш задатък ", изясни той.

Румен Христов попита служебното държавно управление къде са спестени 4-те милиарда от корупция и за какво се теглят заеми следователно.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР