Изключвам тези, които подклаждат случващото се в Габрово. Имам основателни

...
Изключвам тези, които подклаждат случващото се в Габрово. Имам основателни
Коментари Харесай

Борисов: Шефът на полицията в Габрово трябва да подаде оставка

" Изключвам тези, които подклаждат протичащото се в Габрово. Имам основателни искания към шефа на полицията, на дирекцията там. За мен оставката или поемането на отговорност на този шеф би трябвало да е реалност. Защото е позволено месеци наред да се разхождат такива групички и да пият бирички по парковете. Полицията е за това - да е взела мерки. И за едните, и за другите. Полицията трябваше да ми рапортува, с цел да изпратя още 100, 200, 300 служители на реда. Като се прибера и министърът като се прибере, може би това ще е действието, което ще се предприеме. Няма незадържан ром, извършил престъпление. Да, жестоко посягане. Да, тези, които са набили магазинера в Габрово, са арестувани. Въпросът е за какво са ги пуснали. Други органи няма да ги запитвам, че те са чувствителни. За този, който ги е пуснал от ареста, ще желая тежки наказания, щом се прибера ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка ескалацията на напрежението след побой над продавач в супермаркет в Габрово.

" Вече сме 17+1. Това, което стартирахме в София предходната година, Гърция към този момент е присъединена. Друго - мозъчният концерн на към този момент 17+1 ще е в София. Подписаха се контракти за пристанища, жп линии. Следващата среща ще е в Китай ", сподели още Борисов след икономическия и търговски конгрес „ 16+1 “, който е част от Осмата среща на държавните и държавни ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай.

" С Ципрас и с китайския министър председател говорихме в този момент. По модела на хърватския мост, ще създадем сходен от Гърция до Румъния и Сърбия, през България. С Виорика Дънчила сме се разбрали и най-вероятно другата седмица ще създадем първи копки на мост от Свищов ", изясни още Борисов. И добави: " Едно птиченце ми подсказва, че Берлинският развой следващата година отново ще е в София ".

" Аз давам отговор за рамката. Със самата договорка за F-16 не се занимавам, даже съм забранил да ми рапортуват. На летците ни съм заречен нови самолети, които да повдигнат българската авиация. Парите са отделени. Когато стане факт договорката, влизаме и плащаме. Преди парламентът да излезе във почивка, въпреки че някои са във почивка от много време, ще решим за тази договорка. Искаме най-хубавото и най-сигурното. Аз давам отговор за тази рамка и се надявам до края на юни на приключим. Оттам нататък пред вас ще дават отговор съответните органи. Целта е да имаме най-хубавия аероплан на най-хубавата цена. Правят се взаимни отстъпки и от двете страни ", сподели още министър-председателят по тематиката със закупуването на нови изтребители за армията ни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР