Изключително тревожни новини за състоянието на Пеле дойдоха от Бразилия.

...
Изключително тревожни новини за състоянието на Пеле дойдоха от Бразилия.
Коментари Харесай

Пеле се сбогува със своите близки и приятели

Изключително тревожни вести за положението на Пеле пристигнаха от Бразилия. Ново видео от болничното заведение в Сао Пауло, в която е настанен Краля на футбола, шокира необятната международна общност, показвайки тежкото положение, в което се намира легендата. На последните фрагменти, достигнали до обществените мрежи, се вижда по какъв начин Краля на футбола се сбогува със фамилията и приятелите си по телефона.
82-годишният троент международен първенец се лекува от рак на дебелото черво и беше признат в болница на 29 ноември, откакто положението му фрапантно се утежни. Дни наред международните медии носят информация за един от най-великите футболисти на всички времена, а фамилията съумя да натъжи цялата планета с няколко изявления в обществените мрежи. Наскоро дъщерята Кели разгласява фотография, на която е в ръцете на татко си. " Винаги дружно, борейки се и надявайки се. Измина още една нощ ", написа Кели.

Болницата " Алберт Айнщайн " заяви преди дни, че ракът прогресира и че той се нуждае от повече грижи заради усложнения в работата на бъбреците и сърцето. В известието на болничното заведение се показва още, че Пеле ще остане в " естествена стая " и няма да бъде преместван в интензивно поделение, заяви bTV.

Бившият нападател на Барселона Ромарио се обърна към легендата Пеле, който сега е в болница. „ Светът се моли за теб! “, разгласи международният първенец от САЩ`94, цитират от Globo.

По-рано дъщерята на Пеле - Кели Насименто, разгласява в обществената мрежа фотография с татко си от болничната стая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР