Изключително неприятна новина получиха всички фенове на Михаел Шумахер. Повече

...
Изключително неприятна новина получиха всички фенове на Михаел Шумахер. Повече
Коментари Харесай

Неприятна новина за милионите, обичащи Михаел Шумахер

Изключително неприятна вест получиха всички почитатели на Михаел Шумахер. Повече от седем години след тежкия случай, който претърпя седемкратният международен първенец във Формула 1, новините за положението му стават все по-оскъдни.

Сега обаче немското издание „ Focus “ написа, че светът в никакъв случай няма да разбере какво се случва с него и уточни две аргументи за това.

„ Положението му е такова, че и най-хубавите лекари в света не могат да създадат прогноза. Промените в положението му са изцяло естествени и в случай че в един ден е добре, на идващия може да се утежни, а след това противоположното.

Ако фамилията му стартира да приказва, ще би трябвало да го прави всеки ден, а това няма да е добре за тях. На почитателите на Шумахер би трябвало да им е ясно, че в никакъв случай няма да схванат по какъв начин е той, в случай че не се случи нещо извънредно, което да дефинира бъдещето му “, гласи изданието.

Шумахер пострада доста съществено по време на ски втурване, при който водачът удари главата си, а по-късно претърпя няколко интервенции и фамилията му го скри от света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР