Изключително неприятен инцидент претърпя мъжкият тим на Беласица Петрич след

...
Изключително неприятен инцидент претърпя мъжкият тим на Беласица Петрич след
Коментари Харесай

Трагедия сполетя ФК Беласица

Изключително противен случай претърпя мъжкият отбор на Беласица Петрич след дуела си от Трета лига против Оборище Панагюрище, извоюван от петричани с 1:0.

На връщане от град Панагюрище, рейсът на тима е аварирал, излиза наяве от известие в формалния профил на отбора във Facebook. От информацията се схваща, че водачът на рейса е получил инфаркт и след това е умрял. За благополучие всички футболисти и хората от щаба на отбора са добре физически.

Публикуваме написаното на Facebook страницата на петричкия клуб без редакторска интервенция:

Пътен случай с мъжкия отбор на ОФК „ Беласица”.

На връщане от гр. Панагюрище рейсът, който вози тима на „ Беласица “ е аварирал. Причината за случая, станал на 70 км на Автомагистрала „ Тракия “, е прилошаване на водача. В разследване на това рейсът излиза от пътното платно, за благополучие запазвайки резистентност, без да се обърне. По-късно се открива, че водачът е получил инфаркт. ФУТБОЛИСТИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ, КАКТО И ПРИДРУЖАВАЩИЯ ГИ ЕКИП съдебна експертиза ЧУВСТВАТ ДОБРЕ ФИЗИЧЕСКИ!. На място са и представители на управлението на клуба - Иван Златински и Георги Петров. Община Петрич изпрати незабавно втори рейс от гр. Пловдив, който да прибере мъжкия отбор. С представители на тима поддържа непрекъсната връзка кметът на общината Димитър Бръчков. Всички от тима, които пристигайки в Петрич преценяват, че желаят здравна консултация още веднъж ще бъдат прегледани в болничното заведение.

От управлението на ОФК Беласица изричаме искренни съболезнования на фамилията на умрелия водач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР