Изключително много фактори може да повлияят сексуалните способности на мъжа

...
Изключително много фактори може да повлияят сексуалните способности на мъжа
Коментари Харесай

Колко секс е достатъчен? Има ли граница и къде е тя?


Изключително доста фактори може да повлияят половите качества на мъжа и дамата и да попречват естествения им сексуален живот. Това е причина доста двойки, изключително тези които разделят общо ложе от по-дълъг интервал от време, освен да не съумяват да доближат приемливи равнища в секiа, а напряко да губят интерес към интимното другарство . Проучване, извършено неотдавна, демонстрира, че доста дами губят интерес към секса още след първата година на интимно другарство с даден сътрудник.

Как обаче стоят нещата, когато няма възпрепятстващи фактори пред половите влечения на двамата сътрудници? Има ли канара, по която да се ориентират дали вършат секс задоволително постоянно ? А дали честотата въобще е най-важната страна на секса?

Дори да практикуват постоянен и изцяло приемлив секс, гледните точки на мъжете и дамите по тези въпроси постоянно се разграничават. Проучване на канадски учени от университета в Торонто демонстрира за какво е по този начин. Данните са забавни и за следващ път потвърждават, че границите в секса са единствено имагинeрни, изключително във връзка с неговата периодичност.

Проучването е извършено за определяне истинността на изказванието, че колкото по-редовно вършат секс, толкоз по-щастливи са хората . Резултатите демонстрират, че изказванието е правилно, само че единствено ненапълно.

Проучени са две съществени групи двойки. В първата попадат такива, които споделят, че вършат секс по-често от един път седмично. Във втората група са двойките, при които половите контакти са по-редки. Установено е, че сътрудниците от първата група изпитват по-голяма задоволеност от житейското си общуване. Честотата на половото другарство обаче не дефинира директно степента на тази задоволеност. Тоест двойките, които вършат секс няколко пъти в границите на една седмица, не са по-щастливи от тези, които поддържат връзка полово единствено един път през този интервал.

Свързани публикации.. 4 „ здравословни “ аргументи за постоянен секс 2 Спете повече за по-редовен секс 0 Сексуалност през другите възрастови интервали 0

Проучването демонстрира, че тези данни са в действие във всяка възраст, без значение дали се наблюдава по-млада двойка сътрудници или такива, които са дружно от дълги години.

Изследователите обръщат внимание на още един фактор – дали стремежът към по-чести полови контакти усъвършенства прочувственото положение на мъжа и дамата в една двойка . И дали това не слага сътрудниците под спомагателен стрес, изключително когато този блян остане незадоволен в изискванията на забързаното съвременно всекидневие...

Междуполовото разделяне на изследваните участници демонстрира, че при 57% от мъжете е налице блян към оптимално постоянно полово другарство с партньорката. При дамите процентът е доста по-нисък – към 18%.

Тези данни, съпоставени с посочените нагоре, са в основата на забавното умозаключение, направено от научния екип. Оказва се, че доста по-важна от честотата на секса е взаимността и отдадеността на мъжа и дамата към него. Именно тези фактори имат най-голямо значение за прочувствената задоволеност и на двамата сътрудници.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР