Изключена е вероятността шесторното убийството в Нови Искър да е

...
Изключена е вероятността шесторното убийството в Нови Искър да е
Коментари Харесай

Експерт изключи вероятен мотив за шесторния разстрел в Нови Искър и допусна, че убиецът не е един!

Изключена е вероятността шесторното убийството в Нови Искър да е с претекст за дестабилизация на страната по време на Българското председателство. Това сподели Славчо Велков, заместник-председател на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства, във връзка убийствата в Нови Искър, представен от " Фокус ".

Той добави, че сходна обстановка въпреки всичко ще даде отражение върху мнението на тези, които се интересуват от ситуацията в страната.

Славчо Велков посочи, че на този стадий може да се приказва единствено за догатки за претекстовете. „ Използвани са огромно количество муниции. Ако причинителят е бил самичък, евентуално е разполагал с много муниции, допустимо е и с повече от едно оръжие. А е допустимо и да не е бил самичък. Вече има съществена версия, по която се работи. Това е версията за активността на една от жертвите - Неделчо Юнаков, и съпричастността му към компании, свързани с непозволено източване на Данък добавена стойност и така нататък

Засега можем да приказваме единствено за догатки, тъй като няма задоволителна изходяща информация, с цел да се вършат каквито и да е заключения “, сподели още Славчо Велков. Той дефинира убийството като висока степен на социална заплаха и добави, че по отношение на претекстовете и технологията на закононарушението следва доста работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР