Изглежда, че инвеститорите в Биткойн се подготвят за промяна, като

...
Изглежда, че инвеститорите в Биткойн се подготвят за промяна, като
Коментари Харесай

Биткойн: Инвеститорите теглят огромни суми от борсите – какво следва?

Изглежда, че вложителите в Биткойн се приготвят за смяна, като възнамеряват тегленията си от тържищата по завладяващ метод.

Данните от веригата акцентират забележителното придвижване на огромни суми от огромните крипто тържища през последните две седмици, възлизащо общо на съвсем 25,000 BTC , оценени на над $1 милиард.

Това поражда въпроса дали това деяние може да провокира обновяване на бичия тренд на Биткойн, изключително като се има поради актуалната динамичност в криптовалутната промишленост. Въпреки че предходната седмица Биткойн надвиши $38,000, поддържането на непоклатимост над тази ценова точка е предизвикателство.

Въпреки това активът продължава да демонстрира резистентност макар корекциите, следени при другите криптовалути.

Прозренията на платформата за крипто разбор Glassnode сочат, че бичи настроените вложители в Биткойн натрупат активи, очаквайки по-високи бъдещи цени. Забележително е, че крипто аналитикът Али Мартинес също акцентира този модел на струпване.

Според разбора на Мартинес, метриката на Glassnode, проследяваща балансите на Биткойн на тържищата, илюстрира напускането на към 25,000 BTC, равняващи се на близо $1 милиард, от тържищата през последните четиринадесет дни. Исторически видяно, сходни изтегляния значат желанията на вложителите да задържат активите си в дълготраен проект. забележителна част от това отдалечаване от тържищата може да се свърже с Binance.

Данните, получени от CryptoQuant, разкриват, че запасите на Binance в Биткойн са намалели с над $200 милиона след оставката на Джао от позицията на основен изпълнителен шеф на Binance.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР