Изглежда, че четвърти сезон на екстремното шоу Игри на волята

...
Изглежда, че четвърти сезон на екстремното шоу Игри на волята
Коментари Харесай

Жестока любовна сага разтърсва едно от племената в Игри на волята

Изглежда, че четвърти сезон на рисковото шоу " Игри на волята " ще бъде отдаден на любовта. След като, с помощта на Велислава, която отпадна от предаването, научихме за зараждащ се романс сред Фейгин и Георги, в племето на Безстрашните се заформя много сериозен любовен триъгълник. 

Главно настоящо лице в него е хубавицата Мирела, която с изключение на мощна и упорита в борбите, се оказа и същинска повелителка на мъжки сърца. Още при влизането си в " Игри на волята " тя показа, че с Лефтеров, който също е от " жълтите ", са имали връзка. Двамата обаче май още имат усеща един към различен, само че като че ли Мирела е подготвена да не помни за това и да се впусне в нова обич с един от любимците на феновете - Валери, който е наследник на Мария Гроздева. 
                             

Чаровникът към този момент все по-упорито флиртува с хубавиците със сините очи, само че тя хем дава отговор на закачките, хем е потънала в размисъл дали може да си разреши връзки с Валери, защото това може да се окаже проблем за Лефтеров. Особено откакто Мирела показа в ефир, че той пръв поискал да се разделят, само че единствено два месеца преди шоуто поискал да се съберат още веднъж.

Тримата вземат участие в шоуто и по стичане на събитията са в едно племе. Мирела не крие благосклонностите си към Валери, наричайки го " идеален ". Определено и той не е апатичен към нея, само че за момента тя не подхваща нищо, защото това би довело до разкол в племето.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР