Ние наблюдаваме след пандемията едно увеличаване на харченето. Това не

...
Ние наблюдаваме след пандемията едно увеличаване на харченето. Това не
Коментари Харесай

Румен Драганов: Харчим повече след пандемията, защото решихме да живеем

Ние следим след пандемията едно увеличение на харченето. Това не е в резултат на нарастването на цената на стоките, просто хората взеха решение да живеят. Това сподели проф. Румен Драганов - шеф на Института за разбори и прогнози на осведомителната среда в туризма пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
По думите му огромното пътешестване за празниците ще стартира тези дни. " Някои ще тръгнат още в понеделник, само че други ще го създадат вторник. Тогава ще е огромното пътешестване ", изясни той.

" Много наши сънародници имат втори дом и от време на време той наподобява по-добре от този, в който живеят. Морето доста интензивно почна да работи ", сподели Драганов. По думите му по този начин къщите за посетители, вили и визитата на къщи за посетители ще се усилят.

Според Румен Драганов доста хора ще пътуват, с цел да се видят с околните си и това е основната цел на пътуването. 

" Ние споделяме, че туризмът усъвършенства локалните стопански системи. Пътуването е основно за дребните места. Туризмът внася хиляди левове в дребните общини. Ние следим след пандемията едно увеличение на харченето. Това не е в резултат на нарастването на стоките, просто хората взеха решение да живеят ", разяснява той. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР