Единственото по рода си на Балканите изложение за екзотични животни

...
Единственото по рода си на Балканите изложение за екзотични животни
Коментари Харесай

Отровни змии, гигантски охлюви и грабливи птици впечатляват посетителите на Екзотик експо в Колодрума

Единственото по рода си на Балканите ревю за екзотични животни се организира в Пловдив -  Exotic Expo.
Прочетете още
Изложението в зала " Колодрум " е с вход свободен за всички фенове на екзотиката. Над 300 участника, измежду които и 20 българки развъдчици и вносители на екзотични животни, показват своите експозиции и дават препоръки за развъждането на животните на всеки, който желае да има нетрадиционен домакински любим.

Сред експонатите са доста отровни змии - уредникът Костадин Шанков споделя, че един от участниците е донесъл и демонстрира над 300 змии. 

Впечатление прави, че най-скъпата змия е 2000 евро, разясняват гости, а двойка отровни дървесни жаби – 1300 евро.

Сред другите екзотични представители на ревюто са гигански охлюви, зайци джуджета, чинчили, екзотични папагали, а през днешния ден могат да се видят и скален орел, сова и два мишелова.

Много деца са избрали да прекарат съботния ден измежду животните и се снимат с тях без терзания. Интересът към изложбата е голям и се чакат над 10000 гости, които да видят и изберат " нетрадиционни " съгласно общото разбиране домашни любимци, защото няма по-голям конгрес за феновете на такива животни. Организаторът показа пред кореспондент на TrafficNews, че приготвят и последващо още по-мащабно издание през ноември, когато ще си партнират с няколко зоологически градини, с цел да покажат още повече животни в техните хабитати.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР