Издирвателните екипи откриха четири тела и търсят двама изчезнали от

...
Издирвателните екипи откриха четири тела и търсят двама изчезнали от
Коментари Харесай

След срутването на мост в Тайван: Четири тела са открити, двама души са в неизвестност

Издирвателните екипи откриха четири тела и търсят двама изчезнали от риболовен плавателни съдове, оказали се на местопроизшествието сега на вчерашното сриване на мост в Тайван, съобщи Асошиейтед прес.

Днес Националната работа за противопожарна защита разпознава две от жертвите като индонезийци и една като филипинец . Самоличността на четвъртата жертва към този момент е неустановена.
 Тайван мост БГНЕС
Тайванските военни разположиха плаваща платформа , с цел да оказват помощ на служащите да отстранят отломките и да опитат да извадят два от общо трите рабарски съда отдолу под рухналите елементи от моста. Третият съд беше изваден още през вчерашния ден. Предполага се, че всички жертви са служащи в областта на риболова от Индонезия и Филипините.

Вчера дългият 140 метра аркообразен мост рухна върху залив на източния бряг на Тайван, на към 60 км югоизточно от столицата Тайпе. Преди това островът беше връхлетян от ураган, само че когато мостът се срутил, времето било слънчево и не е ясно дали бурята е била фактор.-->

Десет души са приети в болница с пострадвания , в това число тайванец водач на бензиновоз, чийто камион паднал от моста. Другите девет са филипински и индонезийски риболовци, положението на единия от които, индонезиец, е съществено, съобщи тайванската Централна осведомителна организация, като се базира на организацията за асортимент на личен състав на служащите.
 Тайван мост БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР