Изчистваме последните редове по всяка една от тематиките. Очакваме обратно

...
Изчистваме последните редове по всяка една от тематиките. Очакваме обратно
Коментари Харесай

Кирил Петков: Разговорите са конструктивни, няма изненади от никой

" Изчистваме последните редове по всяка една от тематиките. Очакваме назад коментар от всички съдружни сътрудници. Разговорите са в доста градивна посока и към този момент няма изненади от никого ", съобщи Кирил Петков след първия председателски съвет на 47-ото Народно заседание.

Прави се и идващ вид на съдружното съглашение.

Петков изясни, че не са стигнали до персоналния състав на Министерския съвет, тъй като групите и съдружните сътрудници още се съвещават кои да са техните оферти.

" Докато не завършваме политиките, няма да излизаме с имена. Засега се веселя да оповестя, че не съм засякъл подводни камъни, а започваме да построяваме все по-голямо доверие сред съдружните сътрудници ", съобщи той.

Няма да има министерство на държавните предприятия, то ще се назовава Министерство на стопанската система, а ще има ново министерство - на нововъведенията и растежа.

Все още обаче няма дефинитивна численост на общия брой на министерства.

" Започваме да построяваме все по-голямо доверие в връзката. Това доста ме радва ", добави съпредседателят на " Продължаваме Промяната ".

По-рано Любомир Каримански също разяснява, че диалозите са градивни и не са обсъждани министерски постове.

Днес Корнелия Нинова разгласи, че са " изчистили забележките " си по съдружното съглашение.

Борислав Сандов от Демократична България съобщи пред Българска национална телевизия, че обединението ще има 3 министерства.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР