Избягалият бивш служител на американската Агенция за национална сигурност (АНС),

...
Избягалият бивш служител на американската Агенция за национална сигурност (АНС),
Коментари Харесай

Втора родина! Едуард Сноудън поиска и руско гражданство

Избягалият някогашен чиновник на американската Агенция за национална сигурност (АНС), Едуард Сноудън подаде молба за съветско поданство, само че съобщи, че ще резервира и поданството си в Съединени американски щати, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Сноудън разкри през 2013 година, че американското държавно управление шпионира своите жители. От тогава той живее в заточение в Русия. Съобщението на Сноудън е оповестено в Туитър малко откакто получи право на непрекъснато престояване в страната и единствено дни откакто партньорката му Линдзи Милс разгласи, че е бременна.

Той написа: „ След години на разлъка с родителите ни и брачната половинка ми нямаме предпочитание да бъдем разграничени от сина си “.

37-годишният мъж съобщи, че " в тази епоха на пандемии и затворени граници аплайваме за двойно американско-руско поданство ".

Москва едвам неотдавна облекчи строгите си закони за поданството, с цел да разреши на жителите да имат съветски паспорти, без да се отхвърлят от истинската си народност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР