Изборите свършиха, но заради законите в нашата прекрасна страна, вместо

...
Изборите свършиха, но заради законите в нашата прекрасна страна, вместо
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Епохата на Бойко Борисов си отива

Изборите свършиха, само че поради законите в нашата прелестна страна, вместо резултатите да се знаят още в края на деня, при нас по закон има 72 часа за култивиране на тези изборни резултати. С тези думи водачът на партия „ Възраждане " Костадин Костадинов се обърна към българските жители във . „ Към сегашния миг са обработени малко повече от 60% от изборните протоколи.

Ето някои съществени извода, които могат да се създадат от обстановката все още:

Първият извод, който би трябвало да се направи е, че за следващ път се видя, че социолозите развиват само ви единствено рекламна търговия с избрани цифри и данни. В България социологическите организации са се трансформирали в скъпо платени рекламни пиари, които оферират резултат според от това какъв е портфейлът на клиента и какъв брой е кредитоспособен той. Нито един % в нито едно изследване не се сбъдна.

Ние от „ Възраждане " неведнъж сме упорствали да има специфична държавна работа, институция, организация, сходна на Съвет за електронни медии, която да регламентира активността на социологическите организации, тъй като те са извънредно значим и доста мощен инструмент за манипулиране на публичните настройки, изясни водачът на партия „ Възраждане ". „ През цялата акция „ Възраждане " беше споменавана единствено с 1%, в последния ден излезе едно изследване, което ни даде 2% , а сега ние се колебаем към 3% и отново не можем да сме сигурни до каква степен това дава отговор на истината ".

Лидерът на „ Възраждане " обърна внимание, че там, където от партията им са имали покровители, резултатът им е два пъти по-голям от местата, където не са имали покровители.

„ Възраждане " се утвърди като най-голямата извънпарламентарна политическа мощ, безапелационен е Костадинов. „ Бяхме на прага да влезем в Народното събрание, съгласно мен ние имахме нужните проценти, само че ни стопираха. Следващият път няма да ни спрат, а идващият път може да се окаже напълно, напълно скоро ".

В момента ще е доста мъчно, в случай че партиите, които в този момент влязоха в Народното събрание, спасят обещанията си, да се сформира кабинет, само че не е невероятно, тъй като сме били очевидци на доста политически взаимни отстъпки и нечистоплътни политически дейности, изясни политикът.

В момента има два избора пред България - или нови избори още през лятото, или да има избори наесен, допустимо е да има и кабинет, счита Костадинов. „ Все още в нашата страна министър-председателят се назначава от американското посолство . Партиите, които сега влизат в Народното събрание са доста мощно проамерикански партии, като „ Демократична България ", умерено проамерикански - като ГЕРБ, като групировката на Мая Манолова, имаме конюнктурно проамерикански - да вземем за пример като Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Така че няма да е мъчно да се сформира кабинет, в случай че американският дипломат Херо Мустафа събере при себе си и им даде предписание. Само че това ще е държавно управление, което ще отврати надълбоко българския народ. "

Костадин Костадинов благодари на своите гласоподаватели. „ Благодарение на вас, уважаеми сънародници, съидейници, възрожденци, съратници, „ Възраждане " се утвърди като най-силната политическа организация в по този начин наречения родолюбив бранш ".

Лидерът на „ Възраждане " се обърна и към гласоподавателите на другите патриотични обединения с апел да изберат неговата партия идващия път. „ Защото не считаме, че това че не утвърждаваме дейностите на водачите на другите патриотични партии, не значи че не утвърждаваме и вас самите. Винаги е допустимо човек да бъде подведен и измамен. Изберете „ Възраждане ", изберете същинската българска родолюбива организация в името на бъдещето на България, в името на бъдещето на своите деца ".
Тази година ще бъде доста значима, тъй като предстоят и президентски избори, добави още Костадинов.

„ Очевидно епохата на Бойко Борисов си отива. Въпросът е какво следва оттук нататък ".

Единствената организация, която продължава праволинейно да пази българския народен интерес, суверенитета и независимостта на България е „ Възраждане ", в умозаключение сподели водачът на партията. „ Възраждане " продължава своя път напред и нагоре, „ Възраждане " продължава дружно с десетките хиляди възрожденци, съвсем 100 хиляди, които гласоподаваха за нас. На идващите избори „ Възраждане " ще вземе още повече ". Тук е моментът да благодаря и на тези наши съграждани, които са зад граници - реверанс ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР