Изборите имат по-голям шанс. Това коментира народният представител от Демократична

...
Изборите имат по-голям шанс. Това коментира народният представител от Демократична
Коментари Харесай

Панев: Изборите имат по-голям шанс

Изборите имат по-голям късмет. Това разяснява националният представител от " Демократична България " Владислав Панев в ефира на " Събуди се " по Нова телевизия.

" Щом сме стигнали до трети мандат - явно огромна част, в това число и ние мислим по какъв начин да се нареждаме за възможни нови предварителни избори. Риториката на всяка една група е ориентирана и към това да сплоти своите гласоподаватели, да се окопае в окопите, да мята стрели и лъкове по съперника ", разяснява Панев.

На въпрос дали за предварителни избори се готви " Демократична България " или за държавно управление с третия мандат, Панев отговори: " Ние се готвим и за двете. На мен ми се коства, че изборите имат по-голям късмет, само че ще създадем нужното, с цел да можем да осъществяваме третия мандат сполучливо, само че не непременно ", добави той.

Според него не е значимо дали кабинетът ще е експертен или политически, защото е значимо котката да лови мишки.

Той отговори на въпрос дали е бил на закуска в американското посолство. " Не, в американското посолство съм ходил преди 10 години ", сподели Панев.

Той разяснява дали е допустимо " Продължаваме промяната " и " Демократична България " да се явят дружно на изборите. " Сигурно е допустимо, само че това е въпрос на договаряния и на това дали би било потребно за България ", разяснява още депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР