Иван Гешев обяви, че създава гражданско движение Справедливост за България“.

...
Иван Гешев обяви, че създава гражданско движение Справедливост за България“.
Коментари Харесай

Гешев си спретна нов атентат! Удари го тока в студиото на ПИК и обвини за това Бойко Борисов

Иван Гешев разгласи, че основава гражданско придвижване „ Справедливост за България “. Освободеният от Висш съдебен съвет основен прокурор направи през днешния ден живо лъчение през собствен фейсбук профил и добави, че придвижването ще бъде консервативно-патриотично.
По време на излъчването в студиото, което Гешев говореше остана без ток и се наложи излъчването през камера да бъде прекратено и да се премине към телефон. След възобновяване на връзката, Гешев разяснява, че го осветяват с телефони и заподозря, че това е провокация от… Бойко Борисов. Зрителите, които бяха свиреп цензурирани, се усъмниха, че това е следващ самоатентат от страна на проваления прокурор. Цялата изява на Каскета беше толкоз режисирана в студиото на ПИК, че се трансформира в негово ритуално политическо самоубийство!
„ Все още не съм освободен като прокурор, само че когато това се случи, незабавно ще пристъпя към действителни дейности за влизане в политиката “, разясни Гешев.
„ Сдружението ще бъде гражданско, родолюбиво, учредено на християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности. Смятам, когато бъде призната оставката ми, да застанем дружно с всички, които споделят паниката за бъдещето на България, дружно в името на консервативните ни полезности. Истински национализъм под мотото „ Бог, Отечество, Семейство “, сподели Гешев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР