Иван Александров - братът на популярния актьор Владимир Карамазов, се

...
Иван Александров - братът на популярния актьор Владимир Карамазов, се
Коментари Харесай

Топ сладкарят Иван Александров учи хоби готвачи на коледни печива

Иван Александров - братът на известния артист Владимир Карамазов, се готви за нов семинар измежду българските фенове на сладкарството. Кулинарят, който готви за Уимбълдън и сватбата на Меган и Хари, ще показа знанията си с родните майстори зад печката. Това ще се случи в границите на онлайн семинар, отдаден на Коледа.

В акцент тази година ще бъдат сложени печивата и по-конкретно - обичайните постни баници.

Освен Александров в семинара ще се включи и инж. Светла Генова, като двамата ще покажат лесни за подготвяне предписания, както и доста препоръки и техники за приготвянето на сладкишите в домашни условия.

" В този клас ще видите и научите по какъв начин да приготвяте баница за Бъдни вечер с заряд от ябълки, халва, локум, тиква, содена питка, маслена погача, десерт с ябълки и коледен британски къс ", анонсира Александров.
свързани новини8519на 13.07.2021
Семинарът ще е с дълготрайност от единствено един ден, като ще бъде разграничен в три елементи. Първата ще е теоретична, като самобитните възпитаници ще научат повече за тематиката коледни печива, за употребяваните артикули и общите положения при подготовката на рецептата.

Следват видеоуроци вид " малко по малко " с главните стадии при техническото осъществяване. След всеки от тях лекторите дават обещание да вършат паузи, с цел да могат да отговорят на зародилите въпроси. Последният модул ще е коментарен, а задачата му ще бъде да се изчистят възможните съмнения у бъдещите майстори-сладкари, написа " Монитор ".

" След края на урока ще получите по е-мейл рецептите във формат Word и линкове към видеоуроците, с цел да можете да ги гледате като помощни материали ", прибавя още братът на Карамазов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР