Италия затваря магазините на своя територия - с изключение на

...
Италия затваря магазините на своя територия - с изключение на
Коментари Харесай

В Италия работят само аптеките и хранителните магазини

Италия затваря магазините на своя територия - като се изключи тези за хранителни артикули и аптеките. Това се прави като мярка против разпространяването на ковид, съобщи БНР.

В страната за към две седмици от заболяването починаха 827 души. Новите ограничения бяха оповестени в особено послание от премиера Джузепе Конте. „ В този миг е времето да предприемем идната стъпка, която е извънредно значима. Италия ще остане предпазена зона, само че в този момент ще затворим магазините, като се изключи тези, които продават хранителни артикули и аптеките. Няма потребност да бързате да купувате храни от супермаркетите. Затваряме магазини, питейни заведения, заведения за хранене, кръчми, като оставяме опцията за доставки по домовете “, уточни министър председателят.

Фабриките ще работят при съблюдаване на всички защитни ограничения, обезпечена е и активността на селското стопанство. Джузепе Конте прикани работодателите да изпращат чиновниците си в отпуск и да провеждат работата отдалечено, а отделите, които не са сериозно значими за активността на компаниите, да бъдат закрити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР