Италианският шампион Милан отново загуби от Челси в груповата фаза

...
Италианският шампион Милан отново загуби от Челси в груповата фаза
Коментари Харесай

Челси удари Милан на пълния „Сан Сиро“ и го прати на дъното в групата

Италианският първенец Милан още веднъж загуби от Челси в груповата фаза на Шампионска лига. „ Росонерите “ изгубиха с 0:2 на своя „ Сан Сиро “ от лондончани и към този момент са последни в група Е с 4 точки. Толкова има и хърватският Динамо Загреб, само че с малко по-добра голова разлика, а с 6 на втората позиция е Ред Бул Залцбург.

Попаденията за „ сините “ означиха Жоржиньо от дузпа в 21-ата минуа и Пиер-Емерик Обамеянг в 34-ата. 11-метровият углавен удар бе отсъден за нарушаване на Фикайо Томори против Мейсън Маунт, при което някогашният защитник на Челси получи и пряк червен картон от основния арбитър Даниел Зиберт. Отсъждането на германеца провокира много полемики, само че до ревизиране посредством ВАР по този начин и не се стигна.

Следващият дуел на „ Дявола “ в шампионата е посещение в Загреб, до момента в който британският отбор излиза против австрийския хегемон в опит да си подсигурява първата позиция.

 

„ Червено-черни “ и „ сини “ се впуснаха в офанзиви от първите минути, като и двата отбора не мислеха изключително за отбранителната част от играта.

Ключовият миг пристигна в 18-ата, когато някогашният състезател на лондончани Фикайо Томори събори в наказателното поле избягалия от обсега му Мейсън Маунт. Главният арбитър Даниел Зиберт не се поколеба в решението си: дузпа за Челси и червен за британския защитник.

Зад топката застана Жоржиньо, който прати в противоположния ъгъл Татарушану и по този метод откри пред препълнения „ Сан Сиро “.

Giving us the lead on his 200th appearance!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР