Италианският премиер Джорджа Мелони и италианският вицепремиер Матео Салвини са

...
Италианският премиер Джорджа Мелони и италианският вицепремиер Матео Салвини са
Коментари Харесай

Цяла Европа се кикоти. Премиер стана Барби ВИДЕО

Италианският министър председател Джорджа Мелони и италианският вицепремиер Матео Салвини са в центъра на подигравка на нашумелия кино шлагер " Барби ", съобщи АНСА.

Краткото видео, с дълготрайност под две минути, е наречено " Джорджи ". Мелони в него е Барби, а Салвини е Кен. В пародийното видео се появяват и други италиански политически фигури - лидерката на опозиционната Демократическа партия Ели Шлайн, ръководителят на Сената Иняцио Ла Руса, водачът на антисистемното " Движение 5 звезди " Джузепе Конте и други
-->
Пародията към този момент се трансформира в шлагер. Тя е осъществена благодарение на изкуствен интелект и технологията за замяна на лица. Текстовете и сцените във видеото са същите като в истинския филм за Барби.

Видеото е дело на групата в обществените мрежи, наречена " Това не е изкуствен интелект ", която е дейна от 2023 година и която дава обещание креативност при основаване на видеа благодарение на изкуствен интелект и при потреблението на стратегии като " Стейбъл дифюжън " (модел за генериране на изкуствен интелект, дело на английската компания " Стабилити Ей Ай " ).

no vabbè...c'è Giorgia, Matteo, Ignazio Benito, Daniela e tanti altri...tutti nel globo terracqueo...
— Sirio (@siriomerenda)

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР