Италианският Милан афишира огромни амбиции преди началото на сезона в

...
Италианският Милан афишира огромни амбиции преди началото на сезона в
Коментари Харесай

Милан отписа Шампионската лига


Италианският Милан обявява големи упоритости преди началото на сезона в Серия А, само че резултатите на отбора върнаха шефове и тифози в действителността.

" Росонерите " пръснаха 200 милиона евро за прехвърляния, които изглеждаха оправдани в първите няколко кръга. В последните си мачове Милан е повече от неоснователен и се настани на станалото всекидневно в последните години седмо място във краткотрайното класиране, което е много надалеч от лелеяната Шампионска лига.

Все отново " росонерите " имат и втори късмет, само че той минава през спечелването на Лига Европа, както това стори през предишния сезон Манчестър Юнайтед.

" Уверени сме, че ще реализираме огромната цел да се класираме за Шампионската лига. Това може да стане посредством класирането ни в шампионата или посредством продобиване на Лига Европа. Ако не успеем, по този начин да бъде.  Подготвени сме за всевъзможни разновидности. Няма да бъде краят на света, в случай че не успеем. Все отново това си остава доста значима и доста мечтана цел за нас ", съобщи изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне.

Вчера Милан позволи поредна неверна стъпка, като позволи загуба вкъщи от Рома с 0:2. В идващия кръг е дербито с чудесно представящия се Интер и при нова загуба треньорът Винченцо Монтела ще изхвърчи.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР