Ритуалите на ярост са една от най-новите тенденции, циркулиращи в

...
Ритуалите на ярост са една от най-новите тенденции, циркулиращи в
Коментари Харесай

В новата вирусна тенденция жените харчат до $8K за ритуали на ярост, които включват церемонии с крещи, чупене на неща

Ритуалите на гняв са една от най-новите трендове, циркулиращи в интернет, при които дамите заплащат хиляди $ за присъединяване в церемонии с викове и чупене на предмети. 

Миа Бандучи, по-известна със своята онлайн личност, е инженер по киберсигурност, трансформирала се в самопровъзгласила се „ интуичка “, която е хазаин на гневни ритуални уединения за дами, тъй че те да могат да се похвалят с цялостни дробове оглушителни писъци в в средата на гората, до момента в който биете пръчки и други предмети по земята. 

„ Това е като „ не бъди кучка “ или „ не се ядосвай “, или „ не бъди нападателен “, или „ не отстоявай себе си “. „ Не защитавайте целостта си. “ „ Не казвайте на никого, че няма единодушието си да допира тялото ви или да ви приказва по избран метод. “ Има особени страсти, които са признати в двойката на пола, които всеки от нас би трябвало да изпитва. Мъжете би трябвало да плачат – и е толкоз здравословно за мъжете да плачат – и дамите би трябвало да могат да се ядосват “, сподели Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР