Италианският гранд приема борещия се за оцеляване Дженоа в мач

...
Италианският гранд приема борещия се за оцеляване Дженоа в мач
Коментари Харесай

Още един опашкар на пътя на Ювентус в Серия А

Италианският гранд приема борещия се за оцеляване Дженоа в мач от 16-ия кръг в Серия А. След успеха над последния в подреждането Салернистана с 2:0 в предходния кръг в този момент " бианконерите " ще премерят сили с 18-ия в елита на Италия.

Ювентус започва мъчно в италианското състезание, само че в последните кръгове стартира да напипва правилния път. Тимът е на седма позиция с 24 пункта и е надалеч от водачите, само че пък последователно стартира да се изкачва в подреждането.
Ювентус против " обичан " противник в Серия А
" Старата госпожа " ще търси нови три точки против Дженоа, който има единствено една победа през този сезон. Ювентус знае по какъв начин да побеждава този противник, откакто четири от последните им пет срещи са приключили с триумф за " бианконерите ". За днешния дуел дава 1.21 коефициент за победа на Юве, 7.10 за тъждество и 17.50 за победа на Дженоа.

Ювентус не може да се похвали с изключително мощна офанзива през сегашния сезон, само че пък отбраната на тима е относително на равнище - позволила е 16 гола. За 15 мача Дженоа е вкарал единствено три гола по-малко от " зебрите ", само че е позволил цели 29 попадения. дава 1.70 коефициент за над 2,5 гола в мача, а за под 2,5 гола коефициентът е 2.35.


Лацио и пряк конфликт за Европа




Други два забавни мача от неделния ден в Серия А са Болоня - Фиорентина и Сампдория - Лацио. Първата среща опълчва два отбора с еднакъв брой точки, борещи се за място в евротурнирите. В последните си шест срещи Болоня и Фиорентина пет пъти приключват при еднакъв резултат. За днешния мач коефициентът за тъждество е 3.45, до момента в който за победа на Болоня - 2.85, а за Фиорентина - 2.60.

Лацио пък ще опита да прекъсне серия от три мача без победа в Серия А при визитата си на Сампдория, който се пробва да избяга от рисковата зона и да се настани в средата на таблицата. Двата отбора са позволили идентичен брой голове досега през сезона - по 29, само че офанзивата на Лацио е по-резултатна. дава 2.10 коефициент за победа на Лацио, 3.85 за еднакъв и 3.55 за победа на Сампдория.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, може да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР