Италианската футболна легенда Фабио Капело, който във визитката си на

...
Италианската футболна легенда Фабио Капело, който във визитката си на
Коментари Харесай

Фабио Капело: Меси е феномен и абсолютен гений!

Италианската футболна легенда Фабио Капело, който във визитката си на треньор е бил отпред на Милан, Реал Мадрид, Рома, Ювентус и на националните тимове на Англия и Русия, за следващ път изрази възхищението си от Лионел Меси.

33-годишният аржентинец вкара прословут гол в реванша от осминафиналите на Шампионската лига с Пари Сен Жермен, само че пропусна дузпа, а Барселона си потегли от Париж след 1:1 във втората среща. ПСЖ към този момент е на четвъртфинал след 4:1 в първия мач на " Камп Ноу ".

" Меси, който гледахме нощес, е феномен, който обаче беше спрян от вратаря на домакините и от Маркиньос. Той се отличава и постоянно ще се отличава от останалите футболисти по терените. Лео още веднъж ни сподели, че има нещо, което го няма при другите и е безспорен талант.

Други футболисти ще получават " Златни топки ", доста такива има и Кристиано Роналдо. Но Меси ще си остане талант, тъй като той прави на терена това, което другите даже не могат да си показват. Снощи гледах популярен Меси и прелестна Барселона ", съобщи Фабио Капело, потърсен за мнение от телевизия Sky Italia.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР