Италианецът Кристиано Джарета даде първото си интервю като спортен директор

...
Италианецът Кристиано Джарета даде първото си интервю като спортен директор
Коментари Харесай

Джарета: ЦСКА е известен в цял свят, благодаря на семейство Ганчеви

Италианецът Кристиано Джарета даде първото си изявление като състезателен шеф на ЦСКА. Ето какво сподели той пред клубната телевизия на " армейците ":

" Много съм благополучен и горделив, че съм част от най-титулувания клуб в България - клуб, който е различим във всяка страна по света. Ето за какво аз ще направя всичко допустимо, с цел да дам на ЦСКА моя опит и съм уверен, че ще успеем да реализираме най-хубавия вероятен резултат. ЦСКА е важен клуб и както към този момент споделих - доста прочут в целия свят и в Италия, поради своето присъединяване в доста европейски мачове. Така че се надявам, че моята работа ще бъде основна за повишение равнището на тима. Убеден съм, че работата в добър екип, в добър колектив, какъвто открих в ЦСКА, ще помогне да реализираме нашите цели.
 Снимка 408004
Източник:

Много бързо и елементарно се договорихме с управлението и желая да благодаря на семейство Ганчеви за този огромен късмет. Защото да бъда назначен като състезателен шеф в толкоз огромен клуб, колкото е ЦСКА, е огромна горделивост за мен. Имахме среща с Ганчев, на която се разбрахме по какъв начин можем да работим дружно, да използваме опита си, с цел да подпомогнем триумфа на тима и да зарадваме нашите почитатели. Личната ми упоритост би трябвало да бъде упоритостта на всички - да реализираме задачите си.

В момента отборът се оправя добре, разполагаме с добър тим, който можем да подсилим, несъмнено. Сигурен съм, че в случай че работим в действителност интензивно, тъй като ключът към триумфа в тази работа е да работиш интензивно, то ние ще осъществяваме нашите цели. Мисля, че тимът разполага с капацитет. Добри и съществени момчета, това е значимо за провеждането на качествени тренировки и мачове. Можем да подсилим тима, само че преди всичко е значимо да се съсредоточим върху играчите, с които разполагаме, а те са положителни. Пред всеки от тях има цел. За опитните играчи тя е може би да останат тук още няколко сезона, а за младите е да се развиват и да осъзнаят, че това е значима стъпка за тях.
 Снимка 408003
Източник:

Кирил Десподов към този момент се включи добре в Серия " А ". Това е мъчно, тъй като равнището на Серия " А " е доста високо. Отборът му е удовлетворен от наличието му на терена. Изгледах мача му против Милан на " Сан Сиро ", в който той игра единствено за петнадесет минути, само че в идващия дуел беше на терена за 35 минути. Помогна на тима си, губеха, само че откакто се появи в игра против Парма, съумяха да завоюват значим мач ".
 Официално: Кристиано Джарета стана състезателен шеф на ЦСКА
Официално: Кристиано Джарета стана състезателен шеф на ЦСКА

Подписа контракта си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР