Историята, която предстои да прочетете, е из разсекретените документи за

...
Историята, която предстои да прочетете, е из разсекретените документи за
Коментари Харесай

Извънземни отвлекли Камбрера в Бермудския триъгълник?

Историята, която следва да прочетете, е из разкритите документи за НЛО. Става въпрос за тайнственото изгубване на кораба Камбрера в Бермудския триъгълник. Този случай повдига тематиката за нашия тримерен свят, в който се провежда Човешката сфера на схващане, към четириизмерния и повечеизмерния свят, където се провеждат Други сфери на Съзнание.

Няколко денонощия откакто Камбрера е разгласен за липсващ в Бермудския труъгълник, един риболовен транспортен съд инцидентно открива човек в безсъзнание, който плавал във отвесно състояние, облечен в невъобразим до момента водолазен костюм, със система за животообезпечение за дълъг период.

Човекът бил почтен с амоняк. Веднага споделил, че е от изчезналия Камбрера и риболовците били втрещени. Помолил бързо да изпрати известие до допустимо повече медии, тъй като не му остава доста време. Съвсем скоро на борда на рибарския транспортен съд пристигнали публицисти с вертолет, на които оживелият разказал всичко, което се случило на Камбрера.

 Извънземни отвлекли Камбрера в Бермудския триъгълник?

Камбрера бил междуконтинентален лайнер, плаващ по курс за Европа. Всичко на кораба вървяло отлично, времето било хубаво, слънчевите лъчи радвали пътуващите и целият екипаж. Пътниците не били обезпокоявани от нищо. Изведнъж обаче нещо се трансформирало и даже елементарните, нищо не разбиращи от навигация хора, забелязали, че корабът се отклонява от курс.

Малко по-късно капитанът признал, че има непредсказуема обстановка. Корпусът на кораба се обърнал на 180 градуса. Така траял да се върти към една забележима точка, където водното равнище било по-ниско.

Палубата на кораба се наклонила и станало ясно, че той е засмукван от една гигантска фуния. Всички връзки в Камбрера спряли. Постепенно корабът бил засмукван от ден на ден от въртящата се фуния, а ужасът на хората растял. Ъгълът достигнал до 90 градуса, а към кораба се въртяла гигантска тъмна стена от вода. Камбрера се спускал все по-ниско, тъмнината все по-наситена, а шокът за пасажерите и екипажа бил неизразим. Изведнъж корабът спрял, моторите изгаснали и застинал на едно място измежду въртящата се маса вода.

 Извънземни отвлекли Камбрера в Бермудския триъгълник?

Чул се глас и се появила платформа: „ Уважаеми пасажери, ние ви предлагаме да преминете на тази платформа, като оставите всичките си движимости на борда – те няма да ви трябват! Молим да побързате, тъй като след няколко минути силата на водата ще промени обстановката и вашият транспортен съд ще се окаже ненужен! ”

Така и станало, хората минали на платформата, след нея следвала арка и тунел сред водата, по която стигнали до ярък салон с меки удобни седалки.

Гласът още веднъж ги подканил: „ Уважаеми земляни, вие се намирате на нашата междугалактическа база Сириус-Орион 1400/365 ANC, която следи планувания от нас опит за еволюция на биологичния тип " Разум " на вашата планета в течение на 13 милиарда години по ваши калкулации. В процеса на Великия Галактически опит е планувано вземането на проби, които се правят по пътя на прехода на плазмата на вашето схващане от тримерната човешка сфера на Съзнание в нашата многомерна, непозната ви, Друга сфера на Съзнание. ”

След тези думи оживелият умрял. Дишането и пулсът му били непокътнати, само че корабният доктор по този начин и не съумял да го върне в схващане.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР